Normálisak, azért ölik őket, mert más a bőrszínük?
Figyelt kérdés
Én nem tudom,hogy hogy láteznek még ilyen emberek a földön,hogy lelki ismeret furdalás nélkül ölik a romákat csak azért,mert az ő bőrszínük barna és nem fehér!Az összes ilyen gyilkos köcs..öt kiállitanám egy szikla szélére és lőném őket fejbe,hogy gyereket is képesek lelőni és senki nem tudja az ilyeneket elkapni!Szőrnyűű :(:(2009. aug. 7. 18:36
32/56 anonim válasza:
A darazsat sem azért utálom, mert sárga, fekete csíkokkal, hanem mert szemtelen, rászáll a kajámra, körülöttem zümmög, és ha el akarom zavarni, akkor még meg is csíp.
33/56 anonim válasza:
Ja, és ha ennyire odavagy értük, remélem 3 kancigány egyszer jól seggbe tesz, vagy te még élveznéd is? Hát, nem tudom. Amiket meséltek rólad.. :D
35/56 A kérdező kommentje:
Figyi te 15 éves kislány !Az ha valakit nem ismersz ás szánalmasnak mered nevezni az elég szánalmas és gerinctelen dolog!Nem közelező ide irnod !Amugy meg mindenki azt ir magáro lamit akar én is irhatom h 37vagyok azt közbe nem !Hát most teheted a bulád teeee.És ha védem a cigányokat az az én dolgom s nem a tietek!Szar alakok
2009. aug. 10. 20:56
36/56 anonim válasza:
Jobb lenne ha elhúznál az országból, mert olyan idők jönnek amik a te fajtádnak nem kedveznek....ez a néhány akció még csak a kezdet, biztos vagyok benne
37/56 anonim válasza:
ja, egyébként nem bőrszín kérdése! Látod te fehré vagy, mégis utáljuk a zs.dó fejedet
38/56 anonim válasza:
tudtuk mi elejétől hogy cigány vagy.Szánalmas,már ide is járnak?-.-
39/56 A kérdező kommentje:
nem vagyok cigány te sötét!ha már vki pártolja idéző jelbe pket az csak cigány lehet te csicska ?Szánalmas gondolkodásu emberek vagytok!
2009. aug. 11. 15:41
40/56 anonim válasza:
Kiváncsi lennék élesbe is ekkora szád lenne-e,...amúg a csicska is tipikus cigány szó, ennyit rólad, nem lepődök meg hogy használod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!