Mit tennétek, ha arra ébrednétek, hogy mindenki meghülyült körülöttetek, és csak ti vagytok normálisak?
Figyelt kérdés
Elmennétek az orvoshoz a problémával? dehát ő is meghülyült...2010. jan. 24. 22:44
1/27 anonim válasza:
Én minden reggel így ébredek, amióta az eszemet tudom...
3/27 anonim válasza:
Ha úgy érted, hogy mindenki más hülye lenne, csak én nem, akkor én nem számítanék normálisnak...
De gondolom úgy érted, hogy sokkal butábbak lennének a többiek, mint én. Hát arany életem lenne onnantól, csak át kellene verni egy két embert.
4/27 anonim válasza:
Ha úgy érzem, hogy körülöttem mindenki meghülyült,azonnal az ideggyógyászatra sietnék kivizsgálásra, mert csak bennem lehet a hiba.
5/27 anonim válasza:
Valahol olvastam ezt: "Az őrültek normálissá válnak, amint ők kerülnek többségbe" Ez tökigaz. Szerintem én élvezném a szitut :)
6/27 anonim válasza:
Én is pont úgy tennék mint ők, akik meghülyültek.. :) Így aztán következmények nélkül követhetnék el egyre másra mindenféle hülyeséget.. és senki se hívná ki a mentőket :)))
7/27 anonim válasza:
Valószínűleg realizálnám a valóságot, hogy igazából én hülyültem meg, ezért elmennék egy elmeorvoshoz.
8/27 anonim válasza:
Kihasználnám az emberek hülyeségét és diktatúrát vezetnék
be
Heil(nevem)
9/27 anonim válasza:
Meglepődnék, de szerintem egy idő után kezdeném élvezni a dolgot :D
10/27 anonim válasza:
A Hülyék paradicsoma cimű film jutott az eszembe. A srácból miniszterelnök lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!