Mi az élet értelme?
Ezt a választ máshoz írtam, de bemásolom ide is, kíváncsi vagyok mit gondoltok erről:
Pont ez a kérdés fogalmazódott meg bennem is...nagyon lelombozott, amikor én is rájöttem arra, hogy igazából semminek nincs értelme. Mert előbb utóbb tényleg minden elmúlik, meghal, elfelejtődik...
Viszont!! Nekem az élet értelme, a pillanatok. Sőt, igazából az egész életünk 3 féle pillanatból áll:
- Olyan pillanat, amikor nagyon jól érzed magad. Ez lehet például egy cél beteljesülése, jó szex /masszázs vagy csak egy "sima" pillanat, amikor barátokkal összeülve nagyokat nevettek.
- Olyan pillanat, amikor azokat a "nagyon jó" pillanatokat készíted elő. Tanulsz, megszervezel egy találkát, randizol vagy épp dolgozol. Ezek a pillanatok általában mind kellenek ahhoz, hogy elérd a jó pillanatokat.
- Olyan pillanat, amit úgymond elvesztegetsz, hiszen nem is érzed jól magad és nem is készítesz elő jó pillanatot.
Az élet értelme, hogy ezek között a pillanatok között megtaláld az egyensúlyt és úgy formáld a rendelkezésedre álló idődet, hogy amikor bármilyen oknál fogva visszanézel az életedre, akkor "jó pillanat"-od legyen. :)
Eleinte valószínű csak olyan emlékeid voltak, hogy utólag visszanézve csak pici "jó pillanataid" voltak. Ez természetes, idővel egyre nagyobbak és tartalmasabbak ezek a pillanatok. Csak gyakorolni kell a pillanat formálást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!