Ti elengeditek a fületek mellett, ha beszólnak?
Pont ezaz, hogy az említett a sutyerák: D, nem lehet ránézni, rápillantani mert beszól a köcsög. : D
Nem rasszizmusból, na de...jaa, ez is rátesz gondolom egy kemény lapáttal,velük meg inkább nem kötekedek, inkább rá sem nézek: D.
Az említett eset meg utcán történt, ahol egy idegbeteg szólt be. Bár nem is megszokott, mert még csak most kerültem ki városba, eddig 'helyben' jártam suliba, ahol mindenkit ismertem, vagy nem igen volt olyan aki beszólt volna, így meg fura.
De nem veszem fel, csak az említett osztálytársak tényleg 'furák'. Egy közösségbe vagyunk, más is ránéz emberekre, ez az élet rendje, ha nem tetszik neki, hogy ránézek, akkor maradjon otthon, és bujjon be a szekrénybe. Bámulni nem szoktam senkit, max ha megismerek valakit és köszönök:)
Az ilyenekkel ne törődj! :) Csak a szájuk jár :) Nekem is múltkor beszólt egy cigány,5-en voltak, én meg kiröhögtem őt:) Mondtam magamba, ha annyira kemény vagy, gyere, mutasd meg. :) De nem érdemes leállni az ilyenekkel vitatkozni, főleg ha többen vannak.De ha egyedül vannak, fosnak mindenkitől. :)
(Tisztelet a kivételnek a cigányok között is) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!