Mit gondoltok erről a Lily Allen interpretációról?
http://www.youtube.com/watch?v=U2p4J9tiL-w
Az érdekel, hogy maga az ötlet tetszik-e nem az, hogy mit gondolsz a homoszexualitásról! Vajon mi számodra az üzenete ennek a videónak?
Egy meleg férfi sem viselkedik nőiesen. És egy leszbi sem viselkedik férfisan. A transzszexuálisokra gondolsz, csak nem tudod, hogy vannak, mert a kurucinfó csak b*zizni tud.
Minden tisztességes férfi utál minket? Te meg a tisztesség, hova jutottunk. A tisztességes férfiember )aki lehet meleg is) nem törődik a másik szexualitásával. Elfogadja és kész.
Gondolom a biszex nőkkel nincs semmi bajod, ha neked enyelegnek, mi? Ne hazudj, azt élveznéd.
Nem én betegezlek le, hanem a tudomány. A híres tudósokkal vitatkozz, ne velem. Én csak a tényeket közlöm veled.
Édesanyám tisztességesebb a legtöbb embernél, és amíg én nem hozom fel a te felmenőidet, neked sem kéne. Dehát, a homofóboknak sosem adatik nagy értelem. Elég baj, ha te már csak ész nélkül tudsz szitkozódni.
Érdekes, minden fórumon próbálok normális beszélgetést építeni, erre mi lesz? A homofóbok ostobaságokat, középkori szövegeket nyomnak le, azután csak anyáznak és szidnak mindenkit, aki nem ért velük egyet. A tényeimre senki sem válaszol, vajon miért? (költői kérdés volt, ha esetleg tudnád, mi az...)
Ez a betegség:
San Fransiscoban így néz ki egy b.zifelvonulás!
Komolyan mondom, az ilyeneknek a torkát kéne elvágni.
fúúúúúj b@zmeg, ezt azér nem kellett volna
amúgy ha @ nélkül írom a b@zmegot, akkor miért nem megy át? a baz egy szó vagy mifene?
Nem, én nem szégyenlem a "fajtámat", én nagyon is büszke vagyok rá!
Te meg legyél büszke arra, hogy beszűkült látókörű habzó szájú beteg ember vagy (igen, a homofóbia betegség), ha már a gének, vagy a neveltetésed ennyire elb@szták az agyadat.
Büszke vagyok arra, hogy olyan vagyok, amilyen. Büszke vagyok arra, hogy el tudják fogadni, hogy a saját nememet szeretem. Büszke vagyok arra, amit elértem az életben annak ellenére, hogy hátrányos megkülönböztetésbe kerülök, amint valaki megtudja, hogy milyen vagyok. Büszke vagyok rá, hogy nem ártok vele senkinek, nem úgy, mint ti a beteges homofóbiátokkal. Nem velem b@sztok ki azzal, hogy itt nyivákoltok meg szidtok, mert tudom, hogy aki ismer, az szeret, a ti véleményetekre meg nem adok.
Azt meg nem értem, hogy miért kellene lepisálni engem? Mert a képeken ez van... Uhh... Ez mind az érved? Én a múltkor azt láttam, hogy heterók egymás szájába sz@rtak, akkor belesz@rhatok én is a szádba? Nem értem a logikádat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!