Mit gondoltok erről a Lily Allen interpretációról?
http://www.youtube.com/watch?v=U2p4J9tiL-w
Az érdekel, hogy maga az ötlet tetszik-e nem az, hogy mit gondolsz a homoszexualitásról! Vajon mi számodra az üzenete ennek a videónak?
Melegként azt látom, hogy nem tud magával mit kezdeni. Mindenáron kell neki a média figyelme! És még, ha segíteni is akar nekünk, akkor is ezzel csak ártott. Most meg ez, hogy magyar """sztárok""" is eléneklik (vagy tátogják?) a dalt, mutatja, hogy nekik is kell a médiafigyelem, meg a pénz.
Összességében: nagyon nem hiányzott ez a dal senkinek.
Az ötlet? Felajánlották az éhezőknek, vagy árváknak a pénzt? Ha valakin segítettek, és nem sz@rba húzták, akkor az ötlet jó, de a megvalósítás nagyon elcs*szett.
B.sszák meg magukat a bu2ik oszt\' csókolom.
CSAK NE FOLLYANAK A CSPBÓL IS.
És akkor békésen fogunk egymás mellett élni.
noigen... csak ne ez folyna a csapból is.
Egyébként meg mégis, milyen toleranciát vár, ha azt énekli, hogy "b*szd meg, b*szd meg"?
Nekem tetszik. Lehet, hogy csak egy csepp ez a melegek jogaiért vívott küzdelem tengerében, de ugye sok cseppből lesz minden tenger.
Ráadásul ismerek olyan - egykor homofób - embert, aki látta a tv-ben, hogy a kedvenc színésze (Csányi Sándor) egy műsorban kiállt a melegekért, és azóta ez az illető is sokkal toleránsabb.
Úgyhogy ártani szerintem semmiképp sem árt, azt nyilván nem lehet elvárni, hogy egy-két(száz) ilyen megmozdulástól majd megváltozik az egész világ gondolkodása, de valahogy el kell kezdeni.
De könyörgöm, ne azt énekelje, hogy "b@szd meg b@szd meg..."
kib@szott kis csitri, eléggé sokat képzel magáról. Eléggé homofób vagyok én is, már kezdem úgy gondolni,hogy a 4 fal között csináljon, amit akar, de ez a szám rontott a melegekről alkotott képemen.
aki meleg, benne van valamilyen szövetségben, és azt akarja, hogy elfogadjuk őket,ahogy vannak, kezdeményezze már, hogy ezt a számot levegyék mindenhonnan, és lehetőleg a melegfelvonulás színvonalát is emeljék.
Ha ez megvan, szerintem a "nép" is toleránsabb lesz.
Nagyon primitív egy dal, meg a videó is amiben hazai színészek tátognak. Ezzel van a legnagyobb gond: mi az hogy a tolerancia nevében "ba szódjon" meg mindenki aki nem olyan mint mi? Ez kicsit képzavar. Meg alapból is, a videó elején az hogy "Boris, basz d meg" hát ez olyan k.rva vicces megint? Gondolom akiket hetro létükre mondjuk egy börtönben seggbe toltak, jót röhöghettek, nem? pff...inkább szánalmas.
Lily Allen meg egy kis k.rva, kb. 5-6 iskolából eltanácsolták fiatalkorában drog meg pia miatt, szóval ennyit róla is.
A videóban szerepló színészek meg most jól lejáratták magukat előttem....
Amúgy még az utolsó amit nem értek az a sor h "te valami rasszista vagy".....pfff...Na most ez mi? Mert a homofóbiának szerintem semmi köze a rasszizmushoz!
Arról nem is beszélve, hogy egyébknét ez egy teljesen lényegteln dolog, hír, de mégis miért kell bemondani a híradóban este főműsoridőben????? Fontosabb mint az erdőtüzek?
És akkor az ember ne legyen paranoiás, összeesküvés-elméletek híve, amikor ilyeneket tapasztal....
Áhh, na mind1, szánalmas ez az gész koncepció. De a sok mosott agyú birka átlagmagyar ezt is benyalja abban biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!