Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a Lily...

Mit gondoltok erről a Lily Allen interpretációról?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=U2p4J9tiL-w

Az érdekel, hogy maga az ötlet tetszik-e nem az, hogy mit gondolsz a homoszexualitásról! Vajon mi számodra az üzenete ennek a videónak?

2009. aug. 7. 10:48
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
14%
Úgy szeretem ezt a "gyűlölet" szót, mindenre rá lehet húzni....Akinek nem tetszik a képe az gyülölködő, aki nem szereti a homárokat gyülölködő, akinek nem tetszik lily allen mocskos pofája az gyülölködő....Hát pont ezért gáz a lily allen videója is, ugyanezt mondja az is: "bas zódjon meg mindenki aki nem olyan mint mi"....grat ....
2009. aug. 7. 18:30
 22/39 anonim ***** válasza:
4%
de gondolom neked sem tetszik, ha eszel és közben valaki odaszarik az asztalodra, pedig a szarás természetes, nemúgy, mint a homoszexualitás. és ahogy sok embernek, úgy nekem sem tetszik, ahogy viselkedtek az utcán vagy a tévében, ezért ha normálisan viselkednétek, akkor talán nem is érdekelne annyira. én nem akarom látni, hogy két köcsög fogdossa meg nyalja egymást az utcán, és bőrcuccokban felvonul valahol, mer visszataszítónak találom. és ha ti ezt nem tartjátok tiszteletben, akkor tőlünk miért várjátok el?
2009. aug. 7. 19:39
 23/39 anonim ***** válasza:
95%
Már ne haragudj, de tudod te egyáltalán, hogy mit győlölsz ennyire és mit szidsz ennyire habzó szájjal? Esetleg van meleg ismerősöd? Vagy csak a híradó közvetítéseiből láttad a felvonuláson magutat rázó szánalmas faszokat? Akiket a melegek nagyrésze szintén nem kedvel...
2009. aug. 7. 19:44
 24/39 anonim ***** válasza:
4%
nem, nincs meleg ismerősöm, vagy legalábbis nem tudok róla. és azt sem értem, hogy miért hívják büszkeség napjának? miért kelle büszkének lenniük arra, hogy ők betegek - igen betegek te is ezt írtad az előbb.
2009. aug. 7. 19:49
 25/39 anonim ***** válasza:
76%

ma 19:49

Mindenkinek vannak meleg ismerősei, maximum -mint ahogy te is írtad- nem tudnak róla. Talán a legjobb barátod is meleg, csak nem meri elmondani, pont azért, mert ennyire utálod a homoszexuálisokat.

Jah, és a kérdésben ott van, hogy nem az érdekli a kérdezőt, hogy mit gondol bárki is a melegekről, hanem az, hogy mi a vélemény az ötletről, de ha ezt nem tudjátok felfogni...:/

2009. aug. 7. 20:02
 26/39 anonim ***** válasza:
az ötlet sz@r. ugyanazt csinálja, mint mi: b@zmegol, meg leidiótáz, akkor nem tudom, hogy hogy veheti a bátorságot ehhez, ha nekünk kuss van
2009. aug. 7. 20:08
 27/39 anonim ***** válasza:
95%
Ha nincs meleg ismerősöd (vagyis nem tudsz róla), akkor hogy-hogy ennyire utálod a melegeket?
2009. aug. 7. 20:24
 28/39 anonim ***** válasza:
0%
mert visszataszító, ahogy sokan beszélnek, öltözködnek és kifestik magukat, felvonulnak, provokálnak.
2009. aug. 7. 20:41
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez engem is dühít, ha valaki nyávogva beszél vagy kérkedik azzal, hogy meleg.

De a legtöbben nem csinálják ezt, mégis ugyanannyira elitélik...abszurd

2009. aug. 7. 20:47
 30/39 anonim ***** válasza:
0%

@ ma 18:12

Beteg a te jó k@fv@ édes anyád!

Én aztán abszolút homofób vagyok, és nem félek, hanem irtózok az olyanoktól, akik úgy beszélnek, mozognak mint egy nő, férfi létükre. Kiráz a hideg az ilyen b.ziktól.

Ti vagytok a hibásak, azért mert minden tisztességes férfi ember utál titeket.

Nem kell mutogatni magatokat, meg provokálni, és máris semmi gond nincs.

A videóról meg annyit, hogy ennél szánalmasabb próbálkozás nem nagyon...

2009. aug. 7. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!