Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a Lily terhességi tesztről? megbízható?

Figyelt kérdés
Reggeli vizelettel a legjobb?
2011. nov. 15. 17:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
én még nem csinaltam ilyet, másik országban lakom, itt más a nevük a teszteknek, de alapjáraton, mind ugyanolyan.. és reggeli vizeletből a legjobb.. babát akartok? :)
2011. nov. 15. 17:05
 2/17 A kérdező kommentje:

nem, nem akarok

csak késett (nem kellene annak lennem mert védekeztünk)

csak nem hogy hiba csúszott be és mondom inkább tesztelek mint hogy ideges legyek mindig :))

2011. nov. 15. 17:07
 3/17 anonim ***** válasza:
de h védekeztetek?? mi szexeltunk egyszer peteéréskor is, kétszer, és csupan annyi volt, h kivette mielott elment, és nem lett gond :)
2011. nov. 15. 17:08
 4/17 A kérdező kommentje:

volt amikor sehogy és kivette IDŐBEN! (mielőtt más írna és mondaná hogy akkor ne is csodálkozzak ha az vagyok)

máskor meg gumival

csak hát nem tudom miért késik máskor nem szokott..

2011. nov. 15. 17:10
 5/17 anonim ***** válasza:
71%

Attól, hogy időben kiveszi, még teherbe eshetsz. Kisebb eséllyel ugyan, de előfordulhat.

A Lily teszt egyébként megbízható, ugyanúgy, mint az összes többi márka. Mindegy, melyiket használod.

2011. nov. 15. 17:13
 6/17 anonim ***** válasza:
én is szoktam igy védekezni.. :)
2011. nov. 15. 17:14
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Lehet csak túlizgulom és azért késik mert halottam hogy a stressztől is késhet Remélem csak az.

2011. nov. 15. 17:15
 8/17 anonim ***** válasza:
54%
Ha nem akartok teherbe esni, akkor igen is tessék védekezni! A "kiveszi, mielőtt elmegy" módszer nem védekezés! Bejöhet egyszer, kétszer, tízszer, ötvenszer, de előbb-utóbb teherbe esel. Szerintem nem éri meg az idegeskedés.
2011. nov. 15. 17:18
 9/17 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2011. nov. 15. 17:20
 10/17 anonim ***** válasza:
tetszik, vagy sem, ez is egy formája a védekezésnek. ha elég felnőtt az ember, akkor bevállalja ezt a kockázatot. előváladéktól rohadtul kicsi az esélye.. ha meg még kombinalja pharmatex-szel is, akkor meg foleg..
2011. nov. 15. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!