Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nemdohányzók! Miért piszkálját...

Nemdohányzók! Miért piszkáljátok a dohányosokat a leszokással?

Figyelt kérdés
Nincs saját életetek?

2012. okt. 15. 19:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mindenkinek megvan a maga keresztje. Ha valaki tüdőelégtelenségben szeretne elhalálozni 60 évesen, nosza, tőlem csak bátran... De néhányan már végignézték, lehet hogy nem kívánják többször.
2012. okt. 15. 22:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Mári néni itt a faluban napi fél dobozt szív el már mióta, és elhagyta a nyolcvanat...

Legtöbben azért, mert dolgozik bennük a "megmentő szándék" (Mintha úgy önmagában az életbe nem lehetne ugyanúgy belehalni, ha nem a tüdőrák visz el, akkor az idegroham, tökmindegy.), viszont van, akik azért érzik missziójuknak a dohányosok cseszegetését, mert sokan lesz*rják hogy az illető nem óhajtja a füstöt beszívni, meg nézni a szanaszét-dobált csikkeket, és szerintem az ilyen unintelligens dohányzókkal szemben igazuk is van!

Viszont arra senki ne szóljon be nekem, hogy egyedül a hátsó kertben, ahol közel s távol ember nincs dohányozzak kedvemre, úgy, hogy utána szépen kidobom a csikket...

2012. okt. 16. 13:14
 13/18 A kérdező kommentje:
Erről csak annyit,hogy nemcsak csikkekkel van tele az utca,hanem minden más hulladékkal.És nemcsak dohányzásban lehet halálosan megbetegedni,hanem sok más dologban is.Ennyi erőből az energia italt is így támadhatnák,az pl rossz hatással van a szívre.És nemcsak a dohányos füst büdös és káros,hanem a kipufogófüst is.Engem még akkor is piszkálnak,amikor egyedül akarok elszívni egy cigit a hátsó kertben.Qurvára elegem van.:(
2012. okt. 16. 13:34
 14/18 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló vagyok, pont ezt jegyeztem meg én is, hogy jóformán bármibe bele lehet halni (sőt, bele is fogunk egyszer mindannyian :D)

Ne foglalkozz azokkal, akik nyaggatnak, engedd el a füled mellett a megjegyzéseiket, egyszer csak megunják!

2012. okt. 16. 20:51
 15/18 anonim ***** válasza:

"Erről csak annyit,hogy nemcsak csikkekkel van tele az utca,hanem minden más hulladékkal."

Az is zavar, nem csak a cigicsikk. De egyébként egy rakás helyen szinte alig van szemét, a hülye csikkeket leszámítva...

"És nemcsak dohányzásban lehet halálosan megbetegedni,hanem sok más dologban is.Ennyi erőből az energia italt is így támadhatnák,az pl rossz hatással van a szívre."

Az engem nem érdekel, ha te magadat mérgezed vele. A te dolgod.

(Bár azért az is felcsesz, hogy mondjuk vki nem tehet a rákjáról és hónapokat kell várnia egy vizsgálatra, mert a cigis tüdőrákosok "elfoglalják" a helyet. Na meg szted mennyibe kerül kezelgetni a cigi miatti egészségügyi problémákat?)

Az energiaital azért nem érdekel senkit, mert az azt károsítja, aki issza. Nekem aztán semmi bajom nem lesz tőle. De ha vki az arcomba fújja a füstöt, akkor bizony nekem lesz tőle bajom.

"És nemcsak a dohányos füst büdös és káros,hanem a kipufogófüst is."

Igen, az is káros. Csak tudod az szükséges. Vagy te talán tudsz repülni?

"Engem még akkor is piszkálnak,amikor egyedül akarok elszívni egy cigit a hátsó kertben."

Mégis ki piszkál? Akkor őt kérdezd meg, ne minket..

2012. okt. 16. 21:13
 16/18 A kérdező kommentje:

Persze mindenbe bele lehet kötni és nemcsak a tüdőrákosoknál fordul elő az,hogy azok foglalják el a helyet azok,akik saját magukat gyilkolták.Csak most a dohányosokra szálltak rá,pedig annyi minden másba bele lehetne még kötni.Miért ilyen fityfaß dologba kell?Miért nem a politikusokat moleszterálják ilyen szinten?

Amúgy azért itt nyafogok,mert az antidohányosok egy kupac.Kivéve pár ember,akik tényleg aggódnak értem,nemcsak piszkálni tudnak.

2012. okt. 16. 22:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Persze, a betegségből származó, örökölt elhízásban szenvedő betegnek meg éppen azért kell várnia, mert a pörköltzabáló, zsíroskenyér-kenegető, csokiimádó lusta dögöt ápolják épp. A szellemi fogyatékosnak meg azért, mert a munkát nem bíró ember épp leszázalékoltatja magát. A görcsökkel szenvedő betegnek pedig azért, mert a 80 éves nyugdíjas, aki ráérne egész nap, előretolakszik gyógyszert íratni.

Mindenre lehet ilyen példát találni. A dohányzás meg a környezetszennyezésnek igencsak elenyésző százalékát teszi ki az autók, gyárak, gázzal tüzelők arányához képest.

Mellesleg engem amúgy se b*szogasson senki. Én választottam, viselem a keresztjét. Senkinek nem ártok vele magamon kívül... Nem úgy, mint a részeges f*szok, akik kiírtják a családjukat, vagy hazafelé menet poénból lekéselnek valakit.

Én is csesztethetném a kőművest, aki minimálbérért sz*pik 50 fokban, hogy miért nem ment egyetemre, és lett építészmérnök... De nem teszem, mert nem az én dolgom.

2012. okt. 18. 12:12
 18/18 A kérdező kommentje:
17 Végre egy normálisan gondolkozó ember.
2012. okt. 18. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!