Nemdohányzók! Miért piszkáljátok a dohányosokat a leszokással?
Mári néni itt a faluban napi fél dobozt szív el már mióta, és elhagyta a nyolcvanat...
Legtöbben azért, mert dolgozik bennük a "megmentő szándék" (Mintha úgy önmagában az életbe nem lehetne ugyanúgy belehalni, ha nem a tüdőrák visz el, akkor az idegroham, tökmindegy.), viszont van, akik azért érzik missziójuknak a dohányosok cseszegetését, mert sokan lesz*rják hogy az illető nem óhajtja a füstöt beszívni, meg nézni a szanaszét-dobált csikkeket, és szerintem az ilyen unintelligens dohányzókkal szemben igazuk is van!
Viszont arra senki ne szóljon be nekem, hogy egyedül a hátsó kertben, ahol közel s távol ember nincs dohányozzak kedvemre, úgy, hogy utána szépen kidobom a csikket...
utolsó válaszoló vagyok, pont ezt jegyeztem meg én is, hogy jóformán bármibe bele lehet halni (sőt, bele is fogunk egyszer mindannyian :D)
Ne foglalkozz azokkal, akik nyaggatnak, engedd el a füled mellett a megjegyzéseiket, egyszer csak megunják!
"Erről csak annyit,hogy nemcsak csikkekkel van tele az utca,hanem minden más hulladékkal."
Az is zavar, nem csak a cigicsikk. De egyébként egy rakás helyen szinte alig van szemét, a hülye csikkeket leszámítva...
"És nemcsak dohányzásban lehet halálosan megbetegedni,hanem sok más dologban is.Ennyi erőből az energia italt is így támadhatnák,az pl rossz hatással van a szívre."
Az engem nem érdekel, ha te magadat mérgezed vele. A te dolgod.
(Bár azért az is felcsesz, hogy mondjuk vki nem tehet a rákjáról és hónapokat kell várnia egy vizsgálatra, mert a cigis tüdőrákosok "elfoglalják" a helyet. Na meg szted mennyibe kerül kezelgetni a cigi miatti egészségügyi problémákat?)
Az energiaital azért nem érdekel senkit, mert az azt károsítja, aki issza. Nekem aztán semmi bajom nem lesz tőle. De ha vki az arcomba fújja a füstöt, akkor bizony nekem lesz tőle bajom.
"És nemcsak a dohányos füst büdös és káros,hanem a kipufogófüst is."
Igen, az is káros. Csak tudod az szükséges. Vagy te talán tudsz repülni?
"Engem még akkor is piszkálnak,amikor egyedül akarok elszívni egy cigit a hátsó kertben."
Mégis ki piszkál? Akkor őt kérdezd meg, ne minket..
Persze mindenbe bele lehet kötni és nemcsak a tüdőrákosoknál fordul elő az,hogy azok foglalják el a helyet azok,akik saját magukat gyilkolták.Csak most a dohányosokra szálltak rá,pedig annyi minden másba bele lehetne még kötni.Miért ilyen fityfaß dologba kell?Miért nem a politikusokat moleszterálják ilyen szinten?
Amúgy azért itt nyafogok,mert az antidohányosok egy kupac.Kivéve pár ember,akik tényleg aggódnak értem,nemcsak piszkálni tudnak.
Persze, a betegségből származó, örökölt elhízásban szenvedő betegnek meg éppen azért kell várnia, mert a pörköltzabáló, zsíroskenyér-kenegető, csokiimádó lusta dögöt ápolják épp. A szellemi fogyatékosnak meg azért, mert a munkát nem bíró ember épp leszázalékoltatja magát. A görcsökkel szenvedő betegnek pedig azért, mert a 80 éves nyugdíjas, aki ráérne egész nap, előretolakszik gyógyszert íratni.
Mindenre lehet ilyen példát találni. A dohányzás meg a környezetszennyezésnek igencsak elenyésző százalékát teszi ki az autók, gyárak, gázzal tüzelők arányához képest.
Mellesleg engem amúgy se b*szogasson senki. Én választottam, viselem a keresztjét. Senkinek nem ártok vele magamon kívül... Nem úgy, mint a részeges f*szok, akik kiírtják a családjukat, vagy hazafelé menet poénból lekéselnek valakit.
Én is csesztethetném a kőművest, aki minimálbérért sz*pik 50 fokban, hogy miért nem ment egyetemre, és lett építészmérnök... De nem teszem, mert nem az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!