Nemdohányzók! Miért piszkáljátok a dohányosokat a leszokással?
Mert így jobbnak érezheti magát annál aki dohányzik.
Sőt még segítőkésznek is érezheti magát amiatt hogy mondogatja. Csak hogy jobb legyen az énképük:)
Dohányzók, miért gond az nektek, ha valaki segíteni szeretne, hogy jobb legyen nektek? Komolyan, nem hiszem el hogy neked jó az hogy egy csomót kell költened egy értelmetlen dologra amitől ráadásul bűzlesz is egész nap meg tönkremegy a bőröd, fogad, tüdőd. Cigiztem én is sokáig, ha senki nem piszkált volna semmivel akkor lehet még most is azt tenném. Ezért piszkálok én most másokat, hátha valaki pont ettől tér észhez, úgy ahogy én is tettem. Ennyi. Van saját életem... de attól még foglalkozok másokéval is ha tehetem. Tudom sokan nem értik ezt, de én szeretnék segíteni, még ha nem is mindig szépen és jól teszem. Pl. egy pasit a reggeli villamoson addig cseszegettem azzal hogy büdös (ami igaz is volt), hogy azt mondta leszokik. Segítek is neki, hogy ez könnyen menjen, ne kínlódva, szenvedve mint sokan teszik.
Ez van...
LOL
Ha engem cseszegettél volna ledobtalak volna a villamosról:D Bocsi:$
21/F
Utóirat:
Te úgy is olyan egészséges vagy, akkor sétálj!
A sok beteg bagós meg majd szagolja egymást a villamoson:)
Egészen addig semmi közöm hozzá, amíg az én egészségemet nem veszélyezteti.
Viszont ha az arcomba fújja a füstöt, akkor az igen is az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!