Miért utálják a dohányosokat?
Nem veszitek észre, hogy ez már diszkrimináció és provokáció a dohányosokra nézve? Ugyanez vonatkozik a kövérekre is a parlament által. Lesz még ebből háború szerintem.
Aki utálja a dohányosokat, lehet, hogy van közte kövér. Na akkor a parlamentben meg őket utálják. Úgyhogy az érzés kölcsönös.
Majd mi dohányosok be leszünk zárva egy ketrecbe és ujjal mutogatnak ránk. Vagy deportálnak minket egy lakatlan szigetre.
Az ember éljen úgy, ahogy neki jó. Ha dohányzik, dohányozzon, ha kövér, legyen kövér. Milyen lenne az, ha mindenki egyforma lenne?
Igaza van az elsőnek. Még annyit,hogy ma a médiából állandóan azt hallod,hogy milyen kárt okoznak a dohányosok a passzív dohányzással is.
Az nem gond,hogy a levegő,a vizek,az ételek mennyivel szennyezettebbek és mennyivel ártanak többet az egészségnek,mint a dohányfüst. Igaz,hogy ezek megszüntetése sokba kerülne, a dohányzás elleni reklám pedig töredéke.
Azért utálják őket mert hiába fürdenek még is büdösek.
Azért azt nem értem hogy aki endomorph és teljesen egészségesen így néz ki:
azt most miért csesztetik hogy kövér. És mit csinálnak az endomorph emberek most , cigiznek hogy levezessék a feszültséget amit természetes adottságaik miatt elszenvedhetnek?
A cigisekkel nincs semmi bajom. DE a kövérekkel...nem azt mondom, hogy lenézem őket, csak ha ránézek egy kövérre akkor belőlem az a sajnálatot hozza ki, hogy nem volt annyi akaratereje, hogy ne egyen olyan sokat, lusta volt, vagy az evésbe fojtotta a bánatát, vagy csak nem érdekli az alakja (igénytelen). És néha belegondolok, hogy hogy néznék ki én ilyen kövéren. ÁÁ! Nagyon örülök neki, hogy én csini vagyok :)
DE tényleg úgy nincs velük bajom, csak én ne legyek sose olyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!