Miért diszkriminálják a dohányosokat?
Mert álszentek, és kizárólag saját világukban élnek, ezáltal képtelenek elfogadni más emberek rossz szokásaik. Pedig nekik is van tutira, csak az meg nem érdekli őket.
Persze van, aki direkt a másik ember pofájában fújja a füstöt, ezeket még én sem bírom, pedig én is dohányzom.
De az anti-dohányosok nem csak az ilyeneket utálják.
Ez olyan, mintha én elkezdenék utálni minden barnaszeműt. (Nekem kék szemem van.)
Nem dohányzom,útálom a cigifüstöt,de még sosem szóltam rá senkire,hogy menjen arrébb,nyomja el vagy ilyesmi,akkor se,ha zavart.
Inkább én mentem arrébb 1 lépést.
nagynéném szinte fegyverrel irtja őket
azért mert büdös
hát a parfümje se illatossabb
A dohányosok azok akik épp pofátlanok: rágyújtanak a buszmegállóban, a vonaton, utcán, fesztiválon. Szinte mindenhol a képembe fújják a füstöt. Szülők a gyerekükkel!!! egy légtérben lelkiismeret furdalás nélkül rágyújtanak. Régen amikor panelban laktunk a lift is tele volt cigi füsttel, noha tilos a dohányzás. Lófaszt, gyerekként is én szívtam az ő füstjüket.
A munkahelyre is úgy jutok be hogy a bejárattól 20 méterre veszek egy nagy levegőt és átverekedem magam a bagósokon és a tömény cigifüstön.
Egy kicsit több empátia nem lenne rossz a dohányzók részéről.
1: A nemdohányzók képébe fújják a füstöt, ezzel károsítva az egészségünket, ill. ott is dohányoznak ahol nem is lehetne. Jó, hogy a benzinkúton rá nem gyújtanak.
2: Ha valami bajuk lesz (gégerák, tüdőrák, stb.), akkor elfelejtik a cigi következményeit és szaladnak az orvoshoz, hogy segítség, segítség. Akkor kell ezeket észre venni, amikor elkezdenek dohányozni.
3: Mindenhol szétdobálják a csikket és így nagyon elcsúfítják a várost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!