Miért diszkriminálják a dohányosokat?
Most kezd divat lenni a "nemdohányzás" is. Tévedés ne essék, soha életemben egyszer rá nem gyújtottam. Anyám napi 40 szálat szív, gondoltam passzívan nekem is elég jutott belőle.
Szóval: bánom én, azt szívtok amit akartok, a ti dolgotok. Én szagoltam eleget anyám miatt, de kompromisszumképes vagyok: mindennap nem szeretném, ha az orrom alá fújnák, de pl. munka közben, tudom hogy a munkatársamnak majd leszakad a pipitéje egy szál cigiért a kávéja mellé, akkor most minek csesztessem, hogy menjen a dohányzóhelyiségbe?
Szóval: nem kéne elmenni egyik végletbe sem. A nemdohányzó ne cseszegesse a dohányost lépten, nyomon. A dohányos meg ne fújja a füstöt más képébe, a csikket meg ne dobálja már a bejárati ajtóm elé. Erre szoktam én azt mondani, hogy oké, nekem meg az lesz a hobbim, hogy a lépcsőházba sz..ok.
Miért? az is csak büdi és össze lehet seperni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!