Miért utálják a dohányosokat?
Nem veszitek észre, hogy ez már diszkrimináció és provokáció a dohányosokra nézve? Ugyanez vonatkozik a kövérekre is a parlament által. Lesz még ebből háború szerintem.
Aki utálja a dohányosokat, lehet, hogy van közte kövér. Na akkor a parlamentben meg őket utálják. Úgyhogy az érzés kölcsönös.
Nem dohányzom, de az túlzás, hogy a dohányosokat utálom- inkább magát a füstöt.
Nem akarjátok megérteni, hogy azzal hogy ti dohányoztok, az számunkra egy kellemetlen bűz.
Az a probléma ezzel, hogy nem tudsz úgy mellettem dohányozni, hogy én abból kimaradjak. Érted?
És én utálom azt a szagot! Te pedig csak hajtod a magadét, hogy jogod van hozzá -oké legyen jogod tönkretenni magad, ez már nem az én dolgom, és legyen jó büdös utána a szád, ez is a te dolgod, de ne kelljen nekem is szagolnom!
Többségetek ma is úgy áll a buszmegállókban, hogy valahogy a szél csak odahozza-- erre mondhatod, hogy a szélen azért mégsem uralkodtok igaz?:D
Ti nem vagytok toleránsak, de csak a magatokét hajtjátok.
Hoppá! két 7.11-es van, a másik vagyok és ha megnézted volna a százalékomat legalább egyből látod nem én voltam
Elnézem neked akkor, hiába, te sem figyelhetsz mindenre :D
"Kedves dohányosok! Én nem utállak titeket, de értsétek meg, hogy aki nem dohányzik..."
Szerintem senki sem olyan, hogy direkt a másik orra alá fújja a füstöt, én, ha a buszmegállóban is álltam, felfelé fújtam a levegőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!