Munkahelyi pletyka ellen mit tehetek?
Figyelt kérdés
Felröppent egy hír, hogy én és egy munkatársam összejöttünk, de legalább szeretők vagyok. Vagyok 20 éves, ő 28 házas és gyereke van. Na most, aki ismer, az pontosan tudja, hogy eleve családos nálam 100 %-osan tabu, én még azzal sem merek semmit sem kezdeni, akinek van egy egy hetes kapcsolata. Illetőleg vannak még egyéb konkrét okok rá, hogy miért nincs semmi, de ezt csak azok tudják, akik ismernek. A munkatársaim pedig nem ismernek, kb az jött le nekik, hogy egy fiatal buta kis liba vagyok. Szerintem. Lényeg, hogy ez kezd egyre kellemetlenebb lenni így és nem tudom mit tegyek. Beszéljek velük? Ők maguk sosem hozták fel a dolgot előttem. Aminap egyik kollégám utalgatott rá, hogy túl sokat beszélek azzal a bizonyos munkatársammal, de nem gondoltam volna, hogy rajta kívül bárki bármit is gondol. Erre ma hallottam az állítólagos szeretőmtől, hogy ott mindenki azt hiszi, hogy mi együtt. Mondom szépen vagyunk. Én ezt szeretném kimagyarázni. Nem akarom így hagyni, mert kényelmetlenül is érzem magam, illetőleg azt sem szeretném, hogy másnak ismerjenek meg, mint ami vagyok. Mert én az a tipikus szürke kisegér vagyok, ezek meg kb egy r*bancot látnak bennem. Mit tegyek? (elnézést, ha kicsit vulgáris voltam)2012. okt. 13. 23:31
21/23 A kérdező kommentje:
Akkor lényegében jobb volna, ha nem is próbálnék mentegetőzni? És, ha véletlenül valaki mégis felhozza a témát, mit mondjak?
2012. okt. 14. 12:40
22/23 anonim válasza:
röviden annyit, hogy nincs köztetek más, csak munkakapcsolat és a feltételezés is sértő, hogy azt hiszik, r.banc vagy, mert nős-gyerekes emberrel kezdesz.
23/23 anonim válasza:
Ha mentegetőzöl azzal csak még inkább arra fognak gondolni hogy van valami. Sztem te magad ne hozd fel a témát, ha meg valaki más konkrétan rákérdez akkor lehet mondani hogy haverok vagytok, és néha elbeszélgettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!