Hogyan lehetne ez ellen változtatni?
Figyelt kérdés
Az anyukám mindig avval jön h nincsenek barátaim. pedig általános iskolában is volt, középiskolában is volt csak vidéki és nem szivesen engedtek el hétvégére. és nem az lenne a baj h megkérdezné szépen h miért nincsen legkobb barátnőm. hanm teljesen arrogánsan kérdezi. Szinte mások előtt érzem magam megalázva. Ilyeneket mond h én nem tudom h hogy lehetsz ilyen h nincsenek barátaid, másoknak több is van. Vagy amikor az unokatestvéreméknél vagyok és az unokatestvéremmel hat év kor különbség van, amásikkal 10 év. Beszélek velük nem ez a baj, mindig próbálok bekapsolódni a beszélgetésekbe de az úgy elég nehéz ha kérdeznek tőlem vmit és az anyám bele vág és ő mondja el amit én akarok mondani. Tényleg próbálok megfelelni másoknak, önmagamat adom. an fiú barátom is. tehát nem értem miért mond ilyeneket az anyukám.2012. okt. 8. 18:35
1/2 anonim válasza:
Ez egy nagy zagyvaság, tele elütésekkel és helyesírási hibákkal. A cím meg önmagában egy ellentmondás. Nem valami ellen változtatunk, hanem valamin!! Írd át ez a kérdést még egyszer, kicsit precízebben, akkor hátha válaszolnak rá!
2/2 anonim válasza:
Láttál te már valaha nyelvtanórát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!