Munkahelyi pletyka ellen mit tehetek?
A legegyszerűbb, ha nem veszel tudomást a dologról. Én is jóban vagyok egy nálam jóval fiatalabb lánnyal a melóhelyen, nálunk is azt hiszik, hogy már rég túl vagyunk mindenen, de persze nem, mivel barátok vagyunk. Az emberek unatkoznak, ezért pletykálnak. Baja csak a srácnak lehet belőle, ha valamelyik jóakarója elhinti ezt a sztorit a feleségének, szóval arra vigyázz azért, hogy ne sok alapot szolgáltass ezeknek a pletykáknak szerintem.
F/40+
feküdj le vele, és nem lesz alaptalan a pletyka :)
szóval te tőle tudod, hogy ezt beszélik (tehát valahol egy csendes sarokban volt időtök ilyen jellegű magánügyről beszélgetnetek, a többi kolléga meg messziről sasolt, hogy most beszélitek meg a randit) ... a kis huncut (mármint ő) ... csak azt szeretné, hogy így is legyen ... nem kell vele csevegned, és nincs gond
vicces hogy ami velem tortent az az itt leirtak kevereke. :D
adott a 40+es munkatars aki utan nem fordulnek meg az utcan
meg a sokkal fiatalabb csaj (en)
a sok beszelgetes munkaioben (persze csak baratilag)
jott a pletyka hogy szeretok vagyunk holott semmi nem volt
kiderult hogy a ferfi tobbet akar
en is akartam tobbet kesobb
lett is tobb
nem lett jo vege.
nem mondom hogy minden sztori ugy vegzodik mint az enyem de szerintem ha nem akarsz tole semmit meg a pletykat akarod megszuntetni akkor beszelj vele kevesebbet. sajnos a kulvilag szerintem jobban latja hogy valami alakul, ti meg tagadjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!