Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem tudják tolerálni a...

Miért nem tudják tolerálni a dühkitöréseimet?

Figyelt kérdés

Sajnos minden stresszt, érzelmet, bántást magamba fojtok és heti 1-2x kitör belőlem. Akkor elég 1 kis beszólás és robbanok. Ilyenkor meg még tovább húznak, minden régi dolgot felhoznak, én meg egyre idegesebb leszek, pedig ha békén hagynának és kisírnám magam akkor hamar lenyugodnék..

De így még órákon át sírok, tegnapelőtt 3 órán át folyt az orromból a vér, mert 200/130-as volt a vérnyomásom.

Már megkértem őket, hogy ilyenkor ne jöjjenek be utánam a szobába, ne szóljanak hozzám, de legközelebb ugyanúgy folytatják..

Tényleg sokat kérek? Én már nem tudok mit tenni, évekig jártam pszichológusokhoz, egyik sem tudott segíteni, sajnos kiskorom óta magamba fojtok mindent...

2012. okt. 11. 19:52
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha azt mondanád magadnak, hogy téged nem érdekel a szüleid véleménye? Az embert csak olyanok tudják felidegesíteni, akiktől érzelmi függésben van. Ha pl. én mondanám neked, hogy túl édes a tea, amit csinálsz, alighanem a füled botját sem mozdítanád rá. Azt mondod, apád olyan, mint egy idegen, hát akkor próbáld is úgy kezelni, mint egy idegent, legalábbis ebben. Ha már a szüleid nem képesek felhagyni a te piszkálásoddal, akkor neked kell megtanulni nem foglalkozni velük...
2012. okt. 11. 21:26
 32/39 anonim ***** válasza:
55%

Téged idézlek:

"tegnapelőtt 3 órán át folyt az orromból a vér, mert 200/130-as volt a vérnyomásom.

évekig jártam pszichológusokhoz,

Az egészségem már ráment, refluxos vagyok és magas a vérnyomásom.

2 éve nem is próbáltam öngyilkos lenni.

elborul az agyam és a dühtől szó szerint nem is látok.

Próbáltam 2 óra kondit, de akkor meg már rosszul voltam.

3 óra alvás, hetente beteg vagyok,

Akkor alvajártam, jelenleg alig tudok elaludni."

Ennek ellenére egy életképes egyednek tartod magad.

Önbizalomból jeles!

2012. okt. 11. 21:29
 33/39 anonim ***** válasza:
0%
Felnőtt ember létedre egy gyerekkel kötözködsz, aki ráadásul beteg? Gyönyörű példánya vagy a korosztályodnak!
2012. okt. 11. 22:25
 34/39 anonim válasza:
Én is kb. pont így vagyok. :-(
2012. okt. 11. 22:31
 35/39 anonim ***** válasza:

Egy kis depire, nyomott hangulatra lehet, hogy jó a testmozgás, de komoly depresszióra nem. Velem többször is volt olyan, hogy biciklizés közben bőgtem, mint az őrült.

Meg különben is, gondolkodik itt valaki? Lelki problémára nem fizikai megoldás kell. A lelki nyomort nem lehet testmozgással elintézni. Kb. annyi értelme van, mint törött lábra orrcseppet szedni.

2012. okt. 12. 01:40
 36/39 Ilyent ***** válasza:
23%
Ennyi sérült embert. Ne haragudj de már jó ideje b@szogatnak és semmi védekezés nem alakult ki benned??? Vagyis annyi a védekezésed hogy dühkitörésed van.
2012. okt. 12. 03:33
 37/39 anonim ***** válasza:
50%

Semmi védekezés nem alakult ki benne? Ő felelős az agya kémiai folyamataiért? Ha mindenkiben kialakulna "védekezés", nem léteznének mentális betegségek.

Kicsit többet kéne olvasgatni.

2012. okt. 12. 03:52
 38/39 Ilyent ***** válasza:
36%

"Kicsit többet kéne olvasgatni." Nem tudok olvaskodni.

Igaz írhattam volna azt is hogy egy szerencsétlen lelki roncs vagy 16 évesen akit az egoja irányít. És olyan hülye vagy hogy több év pszichológusi kezelés után is ilyen szerencsétlen vagy.

Utolsó ezt kellet volna írnom???

2012. okt. 12. 04:33
 39/39 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

Ez nem egyszerű hiszti mint már azt sokan írták is. Magamból kiindulva tudom milyen érzés, ha állandóan cseszegetnek, hogy mit hova teszek, mert apumnak az ott nem tetszik. Mindenben talál hibát, nincs olyan porszívózás, hogy ne találna porszemet. Egyetemre járok, 4,6-os átlagom van, de állítólag ott sem teljesítek rendesen.

Néha én is rendesen kiborulok(mondjuk nem ilyen szinten) de ilyenkor próbálok a jó dolgokra koncentrálni. Próbáld meg ilyenkor magadban felsorolni a jó tulajdonságaidat!:) Biztos vagyok benne, hogy abból is sok van! Szerencsére én igaz barátokra és egy szerető fiúra találtam, ők is sokban támogatnak.

Azért vagy sokat beteg, mert a lelked beteg. Minden embert sok stessz, feszültség ér de mégsincsenek ilyen mértékű kirohánsaik. Legalábbis keveseknek. Menj el egy jópszichiáterhez és beszélgess vele. Ő majd ad gyógyszereket és ráadásul az elfojtott dolgaidat is megoszthatod vele következmények nélkül mert idegen. Ha nem kezelteted magad rámehet mindened!

20/L

2012. okt. 12. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!