Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Volt sz osztályomban egy lány akivel mindig is jóban voltam (10 évig). Együtt mentünk városba, bulizni. Idén ő egy másik iskolába ment és és nekem nem szólt semmit (augusztus végén van a szülinapom és akkor találkoztunk, de még akkor sem mondott semmit, pedig akkor már biztosan tudnia kellett). Egy másik lánynak akivel nem voltunk olyan nagyon-nagyon jóban neki szólt és ő is elment az osztályból. Mit csináljak, kérdezzek rá, hogy miért csinálta vagy hagyjam?

2012. okt. 11. 11:17
 1/2 anonim ***** válasza:
55%
A problémád a széles tömegek számára annyira jelentéktelen, hogy nem jósolok nagy rajongótábort. Ha átment más iskolába, hát átment. Ha másik lánynak szólt, hát másik lánynak szólt. Te meg töpregsz, hogy szólj neki vagy sem? Inkább megkérdezel pár tucat nénit meg bácsit itt?
2012. okt. 11. 11:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést és az egyetlen, kissé kioktató, ámbár jogos választ mintha már olvastam volna ezelőtt. Pedig a kérdés mai. Furcsa!
2012. okt. 11. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!