Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szólnom kéne erről a barátnőmnek?

Szólnom kéne erről a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

A barátnőm egy másik csajjal (aki amúgy egy jó barátnője) lakik együtt. Sokszor alszok nála és egyik éjszaka a nappaliban aludtam és arra keltem fel hogy nézett a csaj de olyan is volt már hogy 'véletlenül' bevitte a szobájába a pulcsimat és azzal aludt meg mindig megkér hogy segítsek neki meg ilyenek. Sokszor hamarabb érek oda mint a barátnőm suliból és olyankor várok. Így volt pénteken is de ott volt a csaj is, először csak rázta magát meg beszélt hozzám aztán belenyúlt a nadrágomba és azt mondta hogy nem mondja el senkinek csak feküdjek le vele. Hirtelen azt se tudtam hogy mit csináljak úgyhogy inkább hazajöttem. Nem mondtam még el neki hogy mi történt de lehet hogy jobb ha nem is tudja. Vagy nem? Olyat is hallottam már hogy valaki így teszteli a barátját de szerintem ez egy kicsit erős. Szerintetek?

24/F

2012. okt. 2. 18:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem mondd el, mert lehet hogy a csaj előbb utóbb "bevadul", és ő mondja el, de egész másképp. Ha nem kapja meg amit akar... Na meg milyen barátnő már az ilyen?! Magamból kiindulva én tudni akarnék róla. (Volt egy picit hasonló esetem még tinikoromban, és örültem, hogy kiderült!)
2012. okt. 2. 18:27
 2/21 anonim válasza:
93%
Szerintem is mondd el neki, az a biztos. Egy ilyen nő mint amilyet leírtál szerintem képes teljesen máshogy előadni a dolgokat és akkor garantáltam te jössz ki belőle rosszul.
2012. okt. 2. 18:29
 3/21 anonim válasza:
90%

(Köszönjük, hogy vannak még rendes srácok, akik nem ugranak egyből más ágyába, ha adott a lehetőség!)

Egyébként szerintem szólj a barátnődnek, hogy mit művel az állítólagos barátnője! Hideg kiráz az ilyen kis ***váktól!

2012. okt. 2. 18:33
 4/21 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyen csajok ha nem kapják meg azt, amit akarnak, ellentámadásba lendülnek. Előzd meg, beszélj te először a barátnőddel, még mielőtt a lakótársa elkezd marhaságokat összehordani rólad.
2012. okt. 2. 18:37
 5/21 A kérdező kommentje:
Na jó akkor elmondom :O
2012. okt. 2. 18:38
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem minden pasit a farka vezet szerencsére,kedves utolsó!
2012. okt. 2. 18:40
 7/21 anonim ***** válasza:
Nem, pl. itt most a kérdezőt a fantáziája vezérli.
2012. okt. 2. 18:41
 8/21 anonim válasza:

red4me

Egy ilyen lány sok mindenre képes, hidd el, volt benne részem. Ismerek egy ilyen lányt aki mindenkivel kikezdett aki néz ki valahogy és farka van. Aki tetszik azt nézzük, a pulóverrel a figyelmet akarta felhívni magára, a nadrágos ügy szerintem azért volt mert éppen kettesben voltak. Tehát nem kell hozzá könyv vagy regény.

Kérdező, Te pedig ne várj tovább, minél hamarabb mond el mert csúnya vége is lehet!

2012. okt. 2. 18:44
 9/21 anonim ***** válasza:
Én is hallottam már ilyen esetről, a közvetlen környezetemben, olyanoktól, akiktől el is hiszem. Sőt, egyel laktam is egy albérletben. Szerencsére engem nem szúrt hátba, de nem rajta múlott, hanem azon, hogy nem volt rá lehetősége, mindig én mentem a páromhoz (más okok miatt). Vannak ilyen csajok... De örülj neki, hogy te még nem találkoztál ilyennel, kicsit irigyellek is érte, hogy el sem tudod képzelni.
2012. okt. 2. 18:48
 10/21 anonim ***** válasza:
24%

Én pedig ezer ilyen sztorit hallottam már, kivétel nélkül uncsizó fiatalkoztól akik igazából erre vágynak és ezek egyike sem volt igaz.

Azt be kell lássam hogy előfordul, hisz épp tegnap velem is megtörtént. Sétálgatok gyanútlanul a belvárosban békésen, épp a szerelmem jár a fejemben, mikor odalépett hozzám Lindsay Lohan és megfogta a farkam. Közben igy kacsintgatott is, nem tudtam mire vélni a dolgot, úgyhogy elszaladtam.

Mit nem lehet ezen elhinni? Irok is egy regényt Danielle Steel stilusban.

2012. okt. 2. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!