Szólnom kéne erről a barátnőmnek?
A barátnőm egy másik csajjal (aki amúgy egy jó barátnője) lakik együtt. Sokszor alszok nála és egyik éjszaka a nappaliban aludtam és arra keltem fel hogy nézett a csaj de olyan is volt már hogy 'véletlenül' bevitte a szobájába a pulcsimat és azzal aludt meg mindig megkér hogy segítsek neki meg ilyenek. Sokszor hamarabb érek oda mint a barátnőm suliból és olyankor várok. Így volt pénteken is de ott volt a csaj is, először csak rázta magát meg beszélt hozzám aztán belenyúlt a nadrágomba és azt mondta hogy nem mondja el senkinek csak feküdjek le vele. Hirtelen azt se tudtam hogy mit csináljak úgyhogy inkább hazajöttem. Nem mondtam még el neki hogy mi történt de lehet hogy jobb ha nem is tudja. Vagy nem? Olyat is hallottam már hogy valaki így teszteli a barátját de szerintem ez egy kicsit erős. Szerintetek?
24/F
Ha a te sztorid nem lenne igaz akkor nem születnének babák. De a te sztorid és a kérdező sztorija közt van egy lényeges különbség ami felett elsiklasz. A te sztorid kétszereplős, az övé csak egy.
Mig te és a lány egymást fűtitek ez egy teljesen átlagos helyzet, addig a kérdező semmit nem csinál. Sőt, már gyanakodott is mikor az illatos pulcsijával aludt a lány, de elhessegette magától a gondolatot, biztos tévedés.
De aztán kiugrott a szög a zsákból, egyszer mikor nem volt otthon a szívszerelme akkor hirtelen és aljas mód a gatyájába nyúlt és könyörgött hogy tegye meg, nem mondja el senkinek.
Most hova kell még ezt ragozni, nem látod át hogy ez egy f@szság? Ki csinál ilyet, max egy futóbolond, de ők meg nem járnak főiskolára (remélhetőleg).
Tudod ki csinált ilyet utoljára a világtörténelemben? Stifler mamája az Amerikai pitében. De azért azt ugye tudjuk hogy az csak egy film volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!