Szólnom kéne erről a barátnőmnek?
A barátnőm egy másik csajjal (aki amúgy egy jó barátnője) lakik együtt. Sokszor alszok nála és egyik éjszaka a nappaliban aludtam és arra keltem fel hogy nézett a csaj de olyan is volt már hogy 'véletlenül' bevitte a szobájába a pulcsimat és azzal aludt meg mindig megkér hogy segítsek neki meg ilyenek. Sokszor hamarabb érek oda mint a barátnőm suliból és olyankor várok. Így volt pénteken is de ott volt a csaj is, először csak rázta magát meg beszélt hozzám aztán belenyúlt a nadrágomba és azt mondta hogy nem mondja el senkinek csak feküdjek le vele. Hirtelen azt se tudtam hogy mit csináljak úgyhogy inkább hazajöttem. Nem mondtam még el neki hogy mi történt de lehet hogy jobb ha nem is tudja. Vagy nem? Olyat is hallottam már hogy valaki így teszteli a barátját de szerintem ez egy kicsit erős. Szerintetek?
24/F
Na, akkor már lesz egy rajongóm aki beleéli magát az új regényembe. Már azt sem érti miről hadoválok. Nem abban kételkedem hogy nemet mondott, hanem abban hogy a gatyájába nyúlt a gonosz, céda szobatársnő. Látatlanban mondom, ha fizetne ezért ez akkor sem történne meg.
Ilyen blődség csak egy Danielle Steel regényben van.
Danielle Steelröl mindent tudok, nem is tudom van e olyan nő akinek ne lenne első dolga a fogkefe és a törölköző mellett ezt is áthozni.
Szerintem már a retikült azért találták ki hogy magukkal tudják vinni a Danielle Steel regényt.
Én egy könyvet sem olvastam tőle, pedig könyvtárba is szoktam járni, úgyhogy nem kell attól tartanom, hogy felesleges pénzkidobás lenne. De gondolom ezt sem hiszed el, mert minden amit te nem láttál a saját szemeddel vagy csak szimplán úgy gondolod, hogy az nem létezhet, mert csak (jobb indokod nincs), azt el sem hiszed.
24/n
Ez igaz... :)
Kérdező: érdekelne, mi volt a barátnőd reakciója.
Most ne zavard, most mindkét lány tapizza, ráadásul egyszerre. Az élet egy dráma.
Majd holnap ezt is elmeséli.
red4me
Szerinted minden ilyen történet csak fikció???
Én voltam hasonló esetekben bár sokat húzom a nők agyát és lehet velem ezért történnek ilyenek. Én ezt szeretem is csinálni. És milyen jó érzés amikor a nő szíve szerint már neked ugrana. És mikor begerjedt mint s Sokol rádió csak otthagyod. Fura de ez engem úgymond "kielégít".
De ha a regényedből elfogyna a sztori csak szólj.
És szerintem már akkor el kellett volna mondanod mikor ez megtörtént.
De ha később mondod el az biztos hiteles lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!