(főleg) mostanában csak 3 +1-en vagyunk és igen én vagyok az a "+1" (sztem mindenki tudja hogy értem)...
mostanában van szülinap/névnap(eleinte nem tartottuk) és mindenki adott és kapott vmit a másiktól kiéve engem (és ez 1 kicsit szarul esett), max annyi hogy felköszöntöttek twitteren és ennyi...
lehet hülye kérdés lesz de ezért nem kell elitélni,
Azoknak adjak ajándékot akiktől nem kaptam semmit?
mert ha adok megmutathatom hogy normálisabb vagyok velük mint ők velem vagy vmi ilyesmi...
vagy pedig "Amilyen a mosdó,olyan a törölköző"
Bp. 18/L
2012. okt. 8. 18:33
1/4 anonim válasza:
Hasonló cipőben jártam én is anno, mikor annyi idős voltam, mint te. Az a helyzet, hogy ennek a barátságnak hamarosan vége lesz. Szép lassan kikopsz a társaságból és kész. Persze, most még legalább a felköszöntés megtörtént, de kérdéses számomra, hogy nem-e azért, mert a twitter emlékeztette őket. Próbálkozhatsz azzal, hogy veszel valami kis apróságot, utána várod, hogy hátha viszonozzák és több figyelmet kapsz, de hidd el, hosszútávon nem éri meg. Inkább keress olyan barátokat, akiknek tényleg szüksége van rád és nem csak hébe-hóba kellesz, mikor épp olyan kedvük van.
2012. okt. 8. 18:44
2/4 A kérdező kommentje:
Értem :) és köszönöm
2012. okt. 8. 18:50
3/4 anonim válasza:
Velem ugyanez volt, csak 2 barátnővel. Hidd el, nem éri meg, én nagyon sokat bőgtem, meg nem értettem, miért ilyenek velem, aztán kiléptem a barátságból és inkább elfelejtettem őket. Illetve az egyikükkel jóban vagyok továbbra is, de együtt már nem működik a hármas barátság. Keress más barátokat, akik szívből lepnek meg téged valamivel és fordítva.
2012. okt. 8. 18:53
4/4 anonim válasza:
velem is ez volt de nekem sikerült "visszakerülnöm" a körünkbe! mondjuk... én jártam a nyakukra meg küldtem nekik üzeneteket hogy: Na hova megyünk ma este?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!