Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Így nyáriszünet alkalmából tovább szoktam fentmaradni, mint egyébként, mert ilyenkor nyugodtan el tudom végezni, amit szeretnék. Anya viszont ezért mindig leüvölt...

14f

2012. aug. 14. 02:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Hagyd anyádat aludni, egyébként maradj ahogy neked jó. Én maximum 4-ig szoktam, de az annyira maximum, hogyha beszélek valakivel. Egyébként félhárom körül én már ledőlök. :) Már az is sok. Későn kelő vagyok egyébként, nekem jó ez így. Anyám nekem is szokott panaszkodni, meg is értem, de ezért nem is zavarom sehogy sem.
2012. aug. 14. 02:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Konkrétan 2-3 körül fekszek le, de nem tudjuk egymást zavarni, mert köztünk van egy másik helyiség. Épp ezért nem értem.
2012. aug. 14. 02:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor pedig a koroddal van baja egyértelműen, gondolom - szerinte - nem kellene ilyen sokáig fennmaradnod. Ez a mondat sejtem elhangzott a szájából. :)

Mindenesetre keltsd a legkevesebb zajt, ilyesmit, amennyire tudod. Ezen felül neked nincs más dolgod, ennyire nem kellene korlátoznia. Esetleg a villanyszámla még nagy lehet, ha sokat eszik a gép... ami viszont az ő terhe.

2012. aug. 14. 02:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Én reggel 5-ig maradok fent. De nem is vagyok 14 éves. Nem mintha nekem bármi bajom lenne azzal, hogy egy 14 éves fent marad sokáig, de gondolom anyukádnak ez a baja. Ki érti ezt... Nem leszel kialvatlan mert gondolom azzal az 1-2-3 órával tovább alszol reggel. (Ami meg megint miért lenne baj, nyár van, ha nincs semmi dolga az embernek, minek keljen kora reggel.)
2012. aug. 14. 02:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet, irigy rád, hogy te fent maradhatsz eddig, ő meg nem :-)
2012. aug. 14. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!