Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nagyon fura meg hülye kérdés lesz, de érdekel a véleményetek.

Szóval egyszer beszélgettem egy ismerősöm ismerősével és már eleve feszült voltam kissé, mert utálok idegenekkel beszélni. Ő ismeri az apukámat, ezért elkezdtünk róla beszélgetni, megkérdezte hogy hol született. Nem Magyarországon van a város, ezért nem jutott egyből eszembe, ezért rávágtam azt a várost, ahol felnőtt, mivel cikinek tartottam volna ezen gondolkozni. Amint rávágtam, azonnal eszembe jutott az a város is, ahol született.

Azóta ezen emésztem magam, hogy hogy lehetek ilyen hülye, de egyszerűen amikor idegenek megkérdeznek valamit, nem tudok gondolkodni és hülyeségeket beszélek. Annyira üresfejűnek érzem most magam.

Mondjuk a szüleim ritkán is érnek rá, ezért keveset tudok velük beszélgetni, emiatt nem is tudok sokat a gyerekkorukról, de egyszerűen olyan hülyének érzem magam emiatt az eset miatt :(

Szóval mit gondoltok? Kár ezen emésztenem magam, vagy tényleg egy buta liba vagyok?

13/L

2012. máj. 22. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
NEEMÉZD MAGAD!!!!! én ha ideges vagyok akor keverem a betuket a szavakban es multkor mikor 1 bizonyos órán feleltem ojan baromságot montam hogy szakat rajta az egész osztáj kb 1 hétig. ugy szerintem ijen apróságok nem cikik
2012. máj. 22. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
sokmindenkivel van ez. főképp a férfiaknál ha egy szép hölgyel keverednek beszélgetésbe
2012. máj. 22. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Van ez így, ezen nem kell emésztened magad :)

Velem is voltak hasonló esetek, ettől durvábbak is :P

2012. máj. 23. 01:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Remélem, ez a legnagyobb problémád, és akkor örülhetsz, mert jó életed van. :)

Tudatosan is rákészülhetsz ilyen helyzetekre. Gondolatban elpróbálsz ilyeneket. Én pl. bemutatkozáskor voltam annyira zavarban, hogy nem jegyeztem meg a másik fél nevét. Azóta teljesen határozottá váltam, és odafigyelek. És ilyenkor látom azt is, hogy a másik fél van nagyon zavarban. :)

Szóval próbáld ki, hogy gondolatban lefuttatod a problémás szituációkat.

2012. máj. 25. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!