Mit gondoltok erről a dalszövegről?
Fiú vagyok vagy lány szerintetek?
Mennyi idősnek tippeltek?
Figyelj rám testvér, hátha érzed fájdalmam, lehet nem valós, de ezt sem fakad máshonnan. Olyan k*rva szar, hogy ribancnak áll az élet, remélem rájössz, milyen a penge éle. Bár ez nem fenyítés, nem is holmi harag, lehet neked a szöveg, nem is kicsi falat. De figyelj rám haver, az élet nem áll meg, majd meglátog akkor, ha f*szod már nem áll fel. Lehet neked jó, mert addig élvezheted, de nem fogod érezni, milyen mikor szeret. Én kívánok neked, nagyon nagyon szépet, , írd csak tovább saját kis mesédet.
Ref! Hidd el tesó, a szeretet az nem a k*rás, hanem az Őszínte egymás után futás. Hidd el nekem, majd ráfogsz egyszer jönni, de nehogy az legyen, hogy mindenki elfog lökni.
Olyan nehezen jönnek ki a szavak, mert egyszerre árad, a förtelmetes panasz. Mert ha nem is mutatom, azért a szívem is fáj, másnak ismertelek, Őszíntén te érted kár. Ha mindenkinek engedsz, csökken az értéked, mert nem lesz önuralmad, s elveszik a mértéked. De Te döntesz az életedről, te éled azt, de csak azért szólok, nehogy el b*szd.
Ref! Hidd el tesó, a szeretet az nem a kúrás, hanem az Őszínte egymás után futás. Hidd el nekem, majd ráfogsz egyszer jönni, de nehogy az legyen, hogy mindenki elfog lökni.
'Biztos van pár szomorú tapasztalatod, további jobb életet! :)'
Köszönöm:)
Nekem is van olyan ami nem sírásról, nem panaszkodásról, hanem az őszínte, igazi szeretetről szól:)
Csak az ember, fájdalmában jobban tud írni:)
Jól van, csak folytasd, írj sokat és csiszolódj. Ügyes vagy.
Fiú vagy e vagy lány, sosem tudni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!