"Majd ha idősebb leszel, megváltozik a véleményed" erről ti mit gondoltok?
Na neked ne is legyen gyereked, mert az nem csak neked lesz rossz, de a gyerkőcnek is, aki viszont nem tehet semmiről.. Úgyhogy nagyon vigyázz a védekezéssel és ne gyere össze családot akaró csajjal!!
Én a gyerek miatt mondom, őt sajnálnám a legjobban.
Kérdező: "Csak a gond van velük, és ráadásul idegesítőek..
"
Te is voltál gyerek... Ha a szüleid így gondolkodtak volna, te se lennél. El kell viselni azt az időszakot amíg gyerek, ha ennyire nem szereted. Még ez lehet, hogy változni fog :)
"Előző: de te valószínű lány vagy:) A lányok már kiskoruktól babáznak. A fiúknál más ez a dolog."
Fiú vagyok és tényleg bírom őket :D nem mindegyiket, de van 1-2 kicsi ismerősöm pl az egyik lány, 2és fél éves volt, nagyon aranyos, élénk, megköszöni a dolgokat, mindig mosolyog, nem nyavajog, szépen kér, stb nagyon jófej :D és nem lehet kifárasztani :D
"Előző: de te valószínű lány vagy:) A lányok már kiskoruktól babáznak. A fiúknál más ez a dolog."
Én viszont lány vagyok és baromira osztom a kérdező álláspontját, van ilyen.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!