Hogy tűnhetnék idősebbnek?
Szeretnék belekóstolni a "Youtube-életbe", vagyis csak szimplán mondom a kamerába a hülyeséget, ami eszembe jut :) (Na jó, azért nem teljesen így terveztem: szeretnék humoros lenni, ami ismerőseim szerint jól megy, de emellett komoly témákra is felhívnám a figyelmet.) Leginkább Boxxy és Laina Walker inspirált ebben. :D De azt is tudom, hogy a legtöbb tuber kb. 18-23 év körüli, így kissé furcsa lenne, ha egy olyan idős, mint én, videókat pakolna fel. (A konkrét koromat nem árulom el, de jóval fiatalabb vagyok) Hogyan tudnék idősebbnek tűnni? Vagy esetleg érdemes még várni vele pár évet? Emellett a szüleim nem örülnének neki, ha ismert lennék a neten, ők minden ilyesmitől "elhatárolódnak". Szerintem nekik az Internet csak és kizárólag szervkereskedőkből és leselkedő pedofilokból áll, a jó oldalát alig látják a dolognak. Mondjuk megértem őket, tényleg nem veszélytelen hely ez, de azért nem csak a rossz oldalát kell meglátnunk a dolgoknak.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!