Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a 18...

Miért van az, hogy a 18 évesek azt hiszik ők a világ közepe?

Figyelt kérdés
Se pénz, se diploma, se munkahely, de kikövetelik a hiper telefont, márkás ruhát, nyaralást, kocsit és persze a pasit a hétvégére. Hát megőrülök. Mert valaki 18 lett már mindent szabad?
2012. okt. 10. 13:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nevelés kérdése.
2012. okt. 10. 13:39
 12/24 anonim ***** válasza:
2012. okt. 10. 13:41
 13/24 A kérdező kommentje:

A lányom hiszi ezt magáról, pedig nem így neveltem, de most hogy betöltötte azt hiszi már mindent szabad. Mert Anna meg Emma már autóval jár suliba és ott alszik a pasijuk. Meg ilyen telefonjuk van, meg olyan nyaralásra mennek, mi meg csak a Balcsira. Van a lányomnak is telefonja, de nem a legujjabb 2 hetente.

Azt hiszem a 18. életév fontos, de nem annyira hogy már mindent lehessen. Aki nem így gondolja, az megteheti! Én így gondolom!

2012. okt. 10. 13:42
 14/24 A kérdező kommentje:
7es válaszoló lehet az anyád vagyok, de lehet az anyósod leszek és akkor aztán....:)
2012. okt. 10. 13:45
 15/24 anonim ***** válasza:
azt megértem, hogy ne akarod, mégha tudnád sem megvenni neki a legújabb cuccokat. és egy 18 évesnek nem kell autóval suliba járnia. de hogy 18 évesen nem aludhat nálatok a barátja, vagy ő a barátjánál, az elég furcsa. te aztán lenyelted azt a karót rendesen, ráadásul keresztben!
2012. okt. 10. 13:45
 16/24 A kérdező kommentje:

Csak azért mert nem akarom a lányom nyögéseit hallgatnom esétnék nem vagyok karótnyelt, mindig szólok ha nem leszünk otthon, de nem akarok asszisztálni a légyotton, legyen ez nekem az extra szolgáltatások egy része.

Jah és annyak aki azt írta hogy amíg a sulizik, addig én itthon csücs és szapulom őket üzenem, hogy keressen magának más elfoglaltságot, a kérdésem nem neki szólt, idióta!

Amúgy dolgozom, csak a megnyugvás kedvéért!

2012. okt. 10. 13:48
 17/24 anonim ***** válasza:

akkor azt áruld el, ha nem mehet fel a pasija, amikor ti otthon vagytok, akkor hol kerítenek helyet a légyottra? vagy gondolod, hogy hetekig nincs szex mert te éppen nem mész el otthonról?

vagy eddig nem jutott el az agyacskád? az utcán, kocsiban, havernál, parkban sokkal jobb neki, mint otthon. igazad van

2012. okt. 10. 13:50
 18/24 anonim ***** válasza:
52%
Végül is mennyivel jobb autóban, havernál, bokorban csinálni, mint otthon. Vagy azt hiszed, csak akkor vannak együtt ha együtt is alszanak?
2012. okt. 10. 14:02
 19/24 anonim ***** válasza:
71%

Ha ilyen anyám lett volna, mint amilyen te vagy, a 18. szülinapomon már költöztem volna.

Remélem te is csak akkor szexelsz amikor a lányod épp nincs otthon.

2012. okt. 10. 14:23
 20/24 Andizsuzsi ***** válasza:
Az én gyerekeim nem követelőztek akkor sem, amikor elmúltak 18 évesek. És most sem, amikor 20 felett vannak. És ez igenis nevelés kérdése.
2012. okt. 10. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!