Ez normális? Miért nevetett ki, hisz ő is lány ( és nem lezbi)?
Figyelt kérdés
hetedikes vagyok, és múltkor voltunk úszáson. az osztállyal mentünk. Ez olyan úszás, hogy minden második héten van és osztályzatra megy. Szóval ez is olyan tantárgy féleség. Csak ketten voltunk lányok. Az öltözőben mikor öltöztünk át mi ketten, akkor én betekertem magam törölközővel, hogy átöltözhessek, de véletlenül kilátszott az egyik mellem. Az osztálytársnőm szólt hogy takarjam el, megfordult, és nevetni kezdett. Nem értem mi van ezen olyan nagy dolog. Mind a ketten lányok vagyunk. Hát nagyon ciki helyzet volt.2012. szept. 21. 20:54
11/13 A kérdező kommentje:
Nem falusi, városi vagyok! Az ottan-t azért írtam, mert nem akartam kiírni hosszan, gondoltam így is meglehet érteni!
2012. szept. 24. 13:15
12/13 anonim válasza:
Meg lehet, igen! Nyugi, bármit írsz is, mindig lesz, aki beléd köt. Ez az oldal egyeseknek erre van...
Remélhetőleg azóta már nem rágódsz a problémán, de ha mégis, hát annyit tudok mondani, hogy zavarában sok gyerek nevet, az nem jelenti azt, hogy bántó volna. Aki bántani akar, az semmiképpen nem fordul meg, az a szemedben kinevetne, és még be is szólna mellé. Ez az elfordulós ez egyértelműen arra utal, hogy eszébe se volt Téged bántani!
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Eddig sem rágódtam rajta, csak érdekelt hogy miért tehette.
2012. szept. 24. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!