Ez furcsa volt, ti mit csináltatok volna? Hová tennétek az ilyet?
Figyelt kérdés
Az alábbi történt velem, reggel az iskolába menet (19 éves lány vagyok) megállított a buszmegállótól nem messze egy ránézésre kb 20 éves srác és a következőt mondta(bocs ha nemtom szó szerint idézni) : "Adok neked ezer forintot ha megcsokolhatom a cipődet, fogadtunk a haverokkal ezért kéne" szóval valami ilyenmit mondott nekem. Én siettem ezért azt mondtam neki hogy "kösz nem" de am ti ezt hová tennétek magatokban ? mit csináltatok volna ti ? Köszi 19/l2012. szept. 20. 08:09
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és kort nemet légyszi irjatok , am számteken vok szoval majd délután válaszolok :)
2012. szept. 20. 08:11
2/9 anonim válasza:
Lehet hogy felesz vagy mersz játékot játszottak.Sulis koromban mi is szórakoztunk ezzel.Összegyültünk egy parkban páran és kezdödött a dolog,hülyébbnél hülyébb dolgokat találtunk ki,és meg kellet csinálni.Mondjuk én már akkor is betoji voltam és sosem mertem.
4/9 anonim válasza:
Ha a háttérben ott röhögtek a haverjai akkro csókolgassa. Viszont ha egyedül volt akkor csak egy perverz disznó. Akkor is megteheti, viszont adja oda neked az ezrest még mielött belekezd.
5/9 anonim válasza:
Ha ez nem egy elhagyatott területen történik, akkor igen jó üzlet, csak előbb ide a pénzt!
Ha valami csendesebb területen , egyedül toppanna elém a srác, elgondolkoznék, ki van-e mind a négy kereke és inkább elsietnék a közeléből.
6/9 anonim válasza:
Családi kapcsolatok...
Mekkora dilemma?! Röhögve a képébe nyomtam volna a sáros cipőmet, hogy nyald tisztára! Neked nincs humorérzéked??
20N
7/9 anonim válasza:
Mondtam volna hogy elöször a pénzt aztán csokolgathatod aztan elhuztam volna
8/9 A kérdező kommentje:
Aham , értem , hát nemtudom tudjátok először furcsálotam de így utolag viszagondolva mért ne :) egy ezres az egy ezres ebben meg nincs semmi rossz (nekem) :D
2012. szept. 20. 12:30
9/9 anonim válasza:
Megengedtem volna neki. Utána pedig lejjebb nyomtam volna a fejét és elárultam volna naki, hogy ladyboy vagyok.
24/LB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!