Mondjam anyának vagy ne? Ti mit csináltatok?
Én az elsőt mondtam, aztán már csak akkor szóltam, ha pont fogyóban volt a betét, és mondtam, anyu, vegyél kérlek, lassan kelleni fog.
Anyu nem is kérdezte, mi van a vérzésemmel, csak egyszer, mikor tudta, hogy babát szeretnénk a férjemmel, és rákérdezett, mióta késik :)
Köszi a választ! (:
Én sem fogom szerintem ezt már. :)
Az én anyukámból kiindulva, én elmondanám, mert mindig idegeskedik, ha késik nekem, így örül, ha végre megjött :)
De egyébként is, mi egy naptárban vezessük, hogy mikor jött meg nekünk, így ha nem mondanám, akkor is tudna róla.
15L
jaj ha nekem késik akkor egyből az van hogy terhes vagyok.
hiába mondom hogy a barátommal védekezzünk mindig tiszta ideg :) de egy anyának ez természetes persze 3-4 nap után megjön együtt megyünk vásárolni vagy ha épp kifogyoba van mondom hogy nincs vagy pár db akkor ad pénzt h vegyek. 17/L
Nem kell beszámolnod róla. A lényeget tudja. Saját érdekedben azonban érdemes egy naptárban vezetned, hogy mikor jött meg, így láthatod majd, hogy rendszeres-e , és milyen erősségűnek éled meg, stb. plusz az orvosnál is segítség, nem csak most, hanem a jövőben is, ha ezzel teljes mértékben képben vagy!
Ajánlok egy jó kis oldalt ehhez, ahol minden tünetet egyben gyűjthetsz: www.ciklus.hu
:)L28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!