Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el itthon, hogy van barátom? Ti hogy csináltátok?
Figyelt kérdés
Ő az első "férfi" az életemben, még sosem volt barátom. És nem tudom, hogy mondjam el nekik. Ti hogy csináltátok? 16/L2009. szept. 26. 22:19
1/11 anonim válasza:
:)
Csak mondd el nekik egyszerűen, hogy XY a barátod. Nem hiszem hogy tartanod kéne a szüleidtől.
2/11 anonim válasza:
Szia anya, képzeld, van barátom.
4/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak: remélem majd egyszer a te gyereked is így mutatja be a párját neked. :D
Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat, még írhattok. :)
2009. szept. 26. 22:38
5/11 anonim válasza:
Miért készülsz ennyire a bejelentésre, hogy van barátod?
A szüleid elleneznék, vagy mi?
6/11 anonim válasza:
én apának simán elmodntam (vele élek). örült neki. =)
anyámra nem tartozik a szerelmi/szexuális életem...
16/L
7/11 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok. Eléggé úgy alakulnak mostanában a dolgok, hogy mi is összejövünk, és tom milyen kínos szülők előtt... Én sztem úgy tervezem, hogy mondom, hogy megyek el, és ha kérdezik, hogy kivel akkor mondom a srác nevét. Vagy valami ilyen. Azért hajra:D L/16
8/11 anonim válasza:
de ebbe mi a kínos? ha ti ezt kínosnak érzitek akkor egyszerűen éretlenek vagytok még egy párkapcsolatra, ennyi!!!!
anya, képzeld, lett egy barátom. nálam ennyi volt. egyáltalán nemvolt kínos. anyám sem viselkedett "kínosan", kérdezte kiféle, majd mondta h egyszer majd hozzam el, ha úgygondolom. ennyi
9/11 anonim válasza:
pont most mondtam el apukámnak én is. de csak ennyi volt: "apu képzeld járok xy-al." nagyon egyszerű:D(ja meg mondtam neki hogy focizik a srác és máris nyert ügyem volt;)) 17/L
10/11 anonim válasza:
Az én családomból kiindulva sehogy, hiba volt, hogy megtudták, pedig én már akkor 21 múltam, mikor komoly volt, bántották, engem is, mert ők nem boldogok, akkor más se legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!