Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A mostoha testvérem molesztál....

A mostoha testvérem molesztál. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy éve házasodott újra az anyukám egy pasival akinek van egy fia.A mostoha apám nagyon rendes.A fiával nehezen tudtam megbarátkozni,de sikerült.Mostanában azt vettem észre hogy folyton dícsér,hogy milyen szép vagyok,és sokszor csak úgy ok nélkül elkezdett simogatni,tapizni.Hétvégén a szülők elmentek vásárolni mi meg otthon amardtunk.Én feküdtem az ágyamon és egyszercsak odafekszik mellém és simogat.én 13 vagyok ő 14.Mit tudok tenni,mert már irtózok tőle.

2012. szept. 19. 20:21
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Elterveztem.Holnap hogy ne maradjunk kettesben elmegyek a barátnőimmel vásárolni és moziba
2012. szept. 19. 22:33
 42/46 anonim válasza:
Nektek nincs iskola?
2012. szept. 19. 22:43
 43/46 anonim ***** válasza:
87%
Ez a kérdés vagy kamu, vagy menthetetlenül ostoba vagy, már ne is haragudj.
2012. szept. 19. 22:46
 44/46 anonim válasza:
Kéred a tanácsunkat, "mit tudok tenni" hát egyértelműen leírta mindenki,h mi lenne a leghelyesebb! Beszélj anyukáddal. Mi az,h lehet nem hinne neked? Olyan nincs,h egy anya egy ilyen helyzetben nem állna melletted. Ha mostoha apuddal jól kijösztök akkor miért hinnék azt ,h kitaláltad? Ez a probléma nem fog magától megoldódni. Mi mégis mit tudunk neten keresztül tenni? Azon kívűl,h tanácsot adunk amit nem fogasz el? Édesanyádnak kell melletted állnia.
2012. szept. 19. 23:13
 45/46 anonim ***** válasza:
Nos beszéltél anyukáddal?
2012. szept. 22. 11:33
 46/46 A kérdező kommentje:
Elmondtam anyukámnak,hitt nekem és beszélt vele,de sajnos folytatta,ezért a tegnap beszéltem a 16 éves unokatestvéremmel (fiú),hogy beszéljen vele,megfenyegette és azóta még a közelembe is fél jönni szerencsére
2012. szept. 28. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!