Anyu testvére molesztál. Mit lehet tenni? Szóljak anyunak?
Anyu öccse (41 éves) messze lakott tőlünk,évente csak 1-2 alkalommal találkoztunk.Előző nyáron elvált tőle a felesége és mi befogadtuk őt egy időre a házunkba.Ketten voltunk a házba egyik nap,és bejött a szobámba tévézni.Ekkor még semmi rosszat nem sejtettem,hiszen nem néztem volna ki belőle ilyeneket.Feküdtünk az ágyon néztünk valami sorozatot és hirtelen rácsapott a fenekemre.Először ledermedtem majd ordítottam hogy takarodjon kifelé a szobámból.A következő alkalom az volt hogy este 10 kor kint voltam a medencébe,és ő akkor jött haza munkából,majd elkezdett engem fényképezgetni fürdőruhába,moondtam neki hogy fejezze be de csak nevetett!!!
Majd jöttek a beszólások:
- ha nem a nővérem lánya lennél már rég rádmásztam volna"
- amikor kivan engedve a hajad beindul a fantáziám
- irigylem a barátodat
Majd mondta hogy nézzem meg az új telefonját és mutogatta az új munkahelyéről a képeket.Én tovább lapoztam a képek mappába aminek az a címe hogy "Ancsika csinálta képek", tehát amit a lánya (6 éves) készített fényképek és a nagybátyjám meztelenül áll a zuhanyzóba és a kislányával fényképezteti magát és különféle pózokat vág!!!
Ti mit tennétek? Anyunak nem akarok szólni mert abból iszonyatos családi botrány lenne!
Már nem lakik velünk,de szinte minden nap jön hozzánk "látogatóba"
19/L
19 éves vagyok. 1 hónap alatt elüldözte tőlünk 4 barátnőmet.
Pl becsengetett hozzánk barátnőm,anyu tesója kiment a kapuhoz és mondta neki hogy én nem vagyok itthon "de gyere be had nézzem meg milyen szép vagy"
a barátnőm akinek ezt mondta 17 éves volt ekkor..
Már rég szólnod kellett volna, ne várj tovább, micsoda idióta lehet a nagybátyád!!!
Szólj anyudnak és együtt találjátok ki hogyan tovább. Ha esetleg félsz a következményektől, kérd meg, hogy ne mondja el neki, vegye észre véletlen, ilyesmi.
Remélem a kislánnyal semmi nem történt!! :(
1, Próbálj sose a szeme elé kerülni.
2, Ha van barátod, akkor mond el neki a szitut, és kérj tőle segítséget, (persze diszkréten) Barátod dumáljon a fejével.
3, Ha meglát téged, akkor sértődj meg, éreztesd vele hogy kellemetlen a jelenléte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!