A mostoha testvérem molesztál. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy éve házasodott újra az anyukám egy pasival akinek van egy fia.A mostoha apám nagyon rendes.A fiával nehezen tudtam megbarátkozni,de sikerült.Mostanában azt vettem észre hogy folyton dícsér,hogy milyen szép vagyok,és sokszor csak úgy ok nélkül elkezdett simogatni,tapizni.Hétvégén a szülők elmentek vásárolni mi meg otthon amardtunk.Én feküdtem az ágyamon és egyszercsak odafekszik mellém és simogat.én 13 vagyok ő 14.Mit tudok tenni,mert már irtózok tőle.2012. szept. 19. 20:21
1/46 A kérdező kommentje:
ja és lány vagyok ő meg fiú
2012. szept. 19. 20:24
2/46 anonim válasza:
de mit csinál? Mármint hol simogat stb.?
Szólj az apjának?
3/46 anonim válasza:
2 megoldás van: beszélsz a sráccal,hogy fejezze,be mert különben beszámolsz a szüleidnek
vagy:rögtön elmondasz mindent anyukádnak
4/46 anonim válasza:
Erről miért nem beszéltél még anyukádnak?
5/46 A kérdező kommentje:
Nem akarok szólni anyukámnak mert félek hogy tönkretenném a kapcsolatukat
2012. szept. 19. 20:33
7/46 anonim válasza:
Azonnal szólnod kéne anyudnak. Ilyenkor nem szempont, hogy romlik-e a kapcsolatuk vagy sem.
8/46 A kérdező kommentje:
a testvéremmel nem akarok beszélni,mert lehet hogy én értelmeztem ezt férre.Valóságból erről senkivel se akarok beszélni mert félek a következményektől
2012. szept. 19. 20:42
9/46 anonim válasza:
Hát ne úgy állj oda elé, hogy : Na figyeljé' bäzeg ne molesztáljá' neMOLESZTÁLJÁ' mert a pömpöst letépem...
Hanem mond meg neki, hogy ne simogasson mert téged ez zavar és irritál.. ha meg nem érti és csak folytatja vagy durvább lesz akkor meg nyomás anyukának elmondani.
10/46 SzilKa válasza:
a legrosszabb következmény az lehet, ha nem szólsz senkinek és megtörténik a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!