Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A mostoha testvérem molesztál....

A mostoha testvérem molesztál. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy éve házasodott újra az anyukám egy pasival akinek van egy fia.A mostoha apám nagyon rendes.A fiával nehezen tudtam megbarátkozni,de sikerült.Mostanában azt vettem észre hogy folyton dícsér,hogy milyen szép vagyok,és sokszor csak úgy ok nélkül elkezdett simogatni,tapizni.Hétvégén a szülők elmentek vásárolni mi meg otthon amardtunk.Én feküdtem az ágyamon és egyszercsak odafekszik mellém és simogat.én 13 vagyok ő 14.Mit tudok tenni,mert már irtózok tőle.

2012. szept. 19. 20:21
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
90%

Na jó, szerintem ez a kérdés kamu, de komolyan.

Olyan kedves, segít a háziban, közben pedig szép lassan megerőszakol, de hát nem akarok én ártani neki.

Kérdező, hülye vagy, már ne is haragudj.

2012. szept. 19. 21:08
 22/46 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy férreértem a dolgokat?Nem merek ilyen kijelentést tenni a szüleimnek
2012. szept. 19. 21:09
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Te szerinted mit akar? Miért csinálja ezt?
2012. szept. 19. 21:11
 24/46 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés.Egy osztályba járunk és engedi hogy lemásoljam a háziát.Nem segít,csak rosszul fogalmaztam meg :/
2012. szept. 19. 21:16
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell itt "kijelentést tenni".

Odaállsz mindkét szülő elé, talaán még a kis mocsok is ott lehet, hogy lássa, szorul a hurok, és elmondod, hogy mikor, hol és hogyan szokott simogatni, markolászni, ez téged zavar és nagyon gyorsan álljon le!!

2012. szept. 19. 21:18
 26/46 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit más téma, de a családon belüli erőszaknál is sokszor azért van elhallgatva a dolog, mert az áldozat úgy érzi hogy ő tehet valamiért a dolgokról. Most te is ugyanezt mondod, és ha igaz amit írsz az zaklatásnak számít, innen nem sok lépés az erőszak ha például ellenkeznél. Jobb előre elsimítani az egészet, míg továbbfejlődik más dologgá.
2012. szept. 19. 21:18
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

Akkor összeszeded magad és megírod te a házidat.

Már bocs, de ezzel a felfogással kis szűzk*rva is vagy.. Ő simogathat, markolászhat, nemsokára dörgölőzhet, megkefélhet, ő meg megcsinálja helyetted a házid..

2012. szept. 19. 21:19
 28/46 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz!Ő ajánlotta fel hogy megcsínálja a háziaimat,én meg nm vagyok hülye beleegyeztem,nm gondoltam hogy ez lesz a következmény.Félek és tehetetlennek érzem magam
2012. szept. 19. 21:24
 29/46 anonim ***** válasza:
100%

Fogd már fel, hogy nem vagy tehetetlen!

Gondolkodj!

Első lehetőség: szólsz a srácnak, hogy hagyja abba.

Második: szólsz a srácnak, hogy hagyja abba és nem k*rvulsz be neki a házi feladatod miatt.-> TE ÍROD MEG A SAJÁT LECKÉD!!

Harmadik: Szólsz a szülőknek, nem engeded, hogy ölelgessen és saját magad írod meg a leckéd.

Nem vagy tehetetlen csak ez így neked kényelmes..

2012. szept. 19. 21:30
 30/46 A kérdező kommentje:
elég érzelmes vagyok ezért a barátaim,unakatestvéreom is megölelnek.Ezzel nincs bajom,csak ne tapizzon.Holnap ha fogdos akkor rácsapok a kezére,hogy vegye észre magát
2012. szept. 19. 21:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!