Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet csak szavakkal...

Hogyan lehet csak szavakkal elieszteni a kicsi tetovált támadót?

Figyelt kérdés

Egy hete a 18.ker-ben, angol nyelvet tanítottam egy ügyvédnek, óra után (19:15) dobozos sörért mentem a 500 méterrel arrébb a kis üzletbe. Ott abban a szűk helyen egy valaki meglökte a táskámat: "Vigyázz má!" Az elkövető egy kb 155 centis, (én 186) sötétbőrű, tetovált, meztelen felsőtestű 45-46 éves csávó volt, kiment az ajtón, oda egy csövesszerű nőhöz de csak 2,5 méterre, visszafordult és engem nézett. Amikor odanéztem: "Mit nézel köcsög?" volt az észrevétele. Aztán kiléptem kezemben a doboz sörrel -Bevásárolgattunk? Kérdezte. Erre én is megszólaltam.

-Úgy tűnik...

-Tűnik? És elmentem...

Nem indított fizikai támadást, végig játszotta a hűlyét, és tesztelt, figyelte a reakciómat. (Feltehetően volt nála kés...)

Ha lecsapom- túl agresszív vagyok, a nők elkerülnek

Ha nem csinálok semmit az bizonyíték arra hogy tehetetlen vagyok, a nők felderítik a tehetetlenséget és elkerülnek, szavakkal kellett volna megoldani, de hogyan?

2012. szept. 18. 21:37
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Aki tényleg gyenge, az önerőből nem tudja összeszedni magát, idővel egyre rosszabb lesz, azért van ennyi rossz dolog a világban mert a gyenge emberek (férfiak) képtelenek szembeszegülni a "rosszal".

Például egy discoban van mindig 10-20 srác, aki "halálosan fél a nőktől", egy elutasítás simán túlterhelné az idegrendszerüket: A pultnak támaszkodnak kezükben egy korsó sör, fennt a mellüknél, egy védekező tartásban. Vagy úgy csinálnak mint az őrültek, a táncoló lányok mögött, a fal mellett ide-oda járkálnak, néha bámulnak, fel-le, fel-le, járkál, megint védekező tartásban, pánikban. Ezért verik meg a bűnözök a szórakozóhelyeken a sovány, sápadt fiatal srácokat, ökölbe szorul a keze, megfeszül az álkapcsa az a hülye sittes meg azt hiszi hogy kíhívó, fenyegető pedig csak összeffta magát...:(

2012. szept. 19. 12:10
 22/36 Hunter92 ***** válasza:
Kérdező, jól sejtem, hogy PUA kolléga vagy?:) Főleg a 23:05-es írásodból gondolom.
2012. szept. 19. 13:38
 23/36 A kérdező kommentje:
Igen kolléga vagyok, de nekem kellene még vagy 3-4 nagyon nagyon konkrét nő és akkor az lennék, addig csak rAFC...:(
2012. szept. 19. 15:32
 24/36 anonim ***** válasza:
Aha ezt szépen megfogalmaztad, ezek szerint nem vagy egy nagy csajozós, inkább csak wanabe :D
2012. szept. 19. 15:51
 25/36 A kérdező kommentje:
David DeAngelo se volt mindig nagy csajozós aztán most nézd meg...
2012. szept. 19. 16:21
 26/36 anonim ***** válasza:
Inkább az legyen a célod, hogy csak egyet szedj fel, de egy igazán jót, és meg is tartsd. Az a művészet, nem felszedni egy csajt...
2012. szept. 19. 16:42
 27/36 A kérdező kommentje:
ÚÚÚÚ, az egy nem jó az egy betegség... felszedek egyet, eltöltök vele 6 napot, rájön mekkora állati nagy lúzer vagyok, otthagy, kezdhetem előröl...
2012. szept. 19. 16:46
 28/36 Hunter92 ***** válasza:
56%
Igen, ez egy nagy hiba. Én ezért olvastam el rengeteg önfejlesztő könyvet még a PUA tanulás előtt, hogy ne csak úgy tegyek, mint aki sikeres, hanem az is legyek az élet minden területén. Egyetértek az előző hozzászólóval. Egy csajt felszedni gyerekjáték, ha tudod a szabályokat. Illetve, ha már magadévá tetted őket és nem szabályként gondolsz rájuk, tehát zsigerből jön a dolog. Viszont találni egy igazi nőt, meghódítani és meg is tartani, na az már valami.
2012. szept. 19. 17:19
 29/36 anonim ***** válasza:

10:25

"Nem éppen sima csöndben maradásról beszéltem, olvasd el még egyszer és értelmezd, amit írtam. Ha te leállsz kakaskodni egy törpe, mitugrász szerencsétlenséggel, ahelyett hogy egyáltalán tudomást sem vennél a létezéséről és mosolyogva elsétálnál mellette, az aztán tényleg nagyon alfa viselkedés lesz. "

Dehogynem. Ezek szerint olvasni sem tudsz. Te a füled farkad behúzva menekülnél. Pont az ilyeneket szeretik támadni.

"A nők nem tudják megérezni, hogy önmagad vagy e? Öregem, van még mit tanulnod a nőkről. Km-ekről kiszúrják, ha kamu vagy."

Ezek szerint te semmit sem tudsz a nőkről. Mivel valójában a nők nem jönnek rá, hogy kamuzik-e az ember, vagy sem.

"Ezt mire alapozod? Rám támadott már késsel cigány, még régen a "bulizós" korszakomban, mégis ő járt rosszabbul, pedig nem volt nálam semmi."

Aha, persze. Ezzel az erővel rám meg gépkarabéllyal támadott 2 cigány, de semmi esélyük sem volt... Hagyjuk már.

"ehet, hogy tipikus sablonszövegeket írtunk, te viszont hülyeségeket."

Éppen ezért írtatok baromságokat. Veletek ellentétben én tényeket írtam.

"Keménynek kell lenni, igazad van. De egy férfi keménysége nem abban nyilvánul meg, hogy leáll szájkaratézni vagy épp dulakodni egy jöttment, törpe cigánnyal."

Nem abban nyilvánul meg a keménysége, hogy gyáván, esetleg szótlanul elmenekül.

11:11

Te nőként semmit sem tudsz ezekről a dolgokról.

2012. szept. 20. 10:06
 30/36 Hunter92 ***** válasza:

"Te a füled farkad behúzva menekülnél."

Még mindig nem erről van szó, nem tudom az eddigieknél egyszerűbben elmagyarázni, ha nem érted, sajnálom.

"Ezek szerint te semmit sem tudsz a nőkről. Mivel valójában a nők nem jönnek rá, hogy kamuzik-e az ember, vagy sem."

Most mondjam azt, hogy igazad van és én egy olyan PUA vagyok, aki semmit sem tud a nőkről?:D A nőkben az evolúció során kialakult egy olyan ösztön, ami segít nekik kiválasztani az utódnemzésre alkalmas férfiakat. Ha valaki csak kamuzik, arról MINDIG vannak apró, árulkodó jelek és egy olyan férfi, aki csak kamuzik, nem alkalmas párnak. Én ezeket a jeleket férfiként is észreveszem, egy nőnek pedig gyerekjáték, hiszen nekik ez ösztönszerű, tudat alatti folyamat. Ha ezt nem érted, arra sem tudok mást mondani csak, hogy sajnálom.

"Aha, persze. Ezzel az erővel rám meg gépkarabéllyal támadott 2 cigány, de semmi esélyük sem volt... Hagyjuk már."

Igazad van, egy szerencsétlen, részeg cigány késsel a kezében az teljesen ugyan az, mint 2 cigány gépkarabéllyal. Ha ennél jobbal nem tudsz előállni, akkor szerintem is hagyjuk.

"Éppen ezért írtatok baromságokat. Veletek ellentétben én tényeket írtam."

A saját elképzeléseidet akarod tényként beállítani, mindenféle logikus érvelés nélkül. Nem mindegy.

"Nem abban nyilvánul meg a keménysége, hogy gyáván, esetleg szótlanul elmenekül."

Még mindig nem beszélt senki menekülésről, szóval erre megint csak nem tudok mit mondani.

"Te nőként semmit sem tudsz ezekről a dolgokról."

Nőként hadd tudja már eldönteni, hogy neki mi a vonzó egy férfiban. Mindig az van magasabb státuszban, aki kevésbé reagál a másikra és egy nőnek két férfi közül az lesz a vonzó, aki magasabb státuszban van. Aki tényleg kemény és nincs gond az önbizalmával, annak egyszerűen nincs szüksége rá, hogy egy kis mitugrásszal szemben bizonyítsa a keménységét. Nem attól leszel fasza csávó, hogy feleslegesen belemész egy verekedésbe, amit egyetlen egy árva szó nélkül is el lehet kerülni úgy, hogy határozott testtartással és mosolyogva elsétálsz az illető mellett. Ez legfeljebb arról tanúskodna, hogy hülye vagy, de semmiképp sem arról, hogy kemény.

2012. szept. 20. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!