Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz a kicsi mellem?
nem tudod nekem nagyok a melleim és örülök neki !!!
19L
Nos, az én páromnak is picik a mellei... De én imádom:)
Valóban izgató látvány tud lenni egy esztétikus nagy mell,de ugyanúgy akár egy kisebb is. + vannak olyan nagy mellek amelyek rondák, lógnak, parizer etc. Szóval szerintem hihetsz a barátodnak és ne aggódj ezen.
21/F
Kép nélkül nehéz dönteni, de tippelve a kérdésből a korodat, nem gáz az, majd alakul még!
A fickódról meg annyit, ha észreveszed akkor buta, hogy mást hesszel melletted. Van az a mondás, nem baj hol éhezünk meg, ha otthon eszünk, na de mikor kavarod a lecsót, ne olvassa már a narancsos kacsa receptet!;)
Abszolút mindegy, hogy kicsi, vagy nagy melled van, ha szeret. Más nőket meg minden férfi megnéz, ez természetes. Szóval ne parázz, teljesen mindegy, két mell nem tesz ki egy embert :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!