Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
80A mellem kicsi?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 08:09
3/20 anonim válasza:
Annyira tud bosszantani az ilyen kérdés!
Van akinek csak 75-ös vagy éppen 70-es melle van!
Akkor ők mit szóljanak?
4/20 anonim válasza:
A mellbőség a lényeg! a melleid csúcsán mért körtérfogat.
Nekem pl. 87 cm és teljes normális, sőt sokak azt mondták hogy nem kicsi...
5/20 A kérdező kommentje:
88cm, jó elnézést de tényleg nem tudom most, hogy ez kicsi vagy nem, tudom, hogy hülye kérdés , de kíváncsi vagyok ,a véleményetekre
2010. máj. 11. 08:37
6/20 A kérdező kommentje:
mellbőség:88cm
mell alatti körméret:80cm
2010. máj. 11. 08:38
8/20 anonim válasza:
kicsi...
c22/L
80D és én is néha kicsinek érzem ezt :D
9/20 anonim válasza:
mutassatok képet RÓLA csajok, úgy tudjuk eldönteni.
10/20 anonim válasza:
az én páromnak 75A mérete van szerinte, én sose méricskéltem. nekem nagyon tetszenek, nem olyan lényeges hogy mekkorák azok. vagy te is olyat akarsz amivel utcát lehet söpörni? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!