Hogyan lehet csak szavakkal elieszteni a kicsi tetovált támadót?
Egy hete a 18.ker-ben, angol nyelvet tanítottam egy ügyvédnek, óra után (19:15) dobozos sörért mentem a 500 méterrel arrébb a kis üzletbe. Ott abban a szűk helyen egy valaki meglökte a táskámat: "Vigyázz má!" Az elkövető egy kb 155 centis, (én 186) sötétbőrű, tetovált, meztelen felsőtestű 45-46 éves csávó volt, kiment az ajtón, oda egy csövesszerű nőhöz de csak 2,5 méterre, visszafordult és engem nézett. Amikor odanéztem: "Mit nézel köcsög?" volt az észrevétele. Aztán kiléptem kezemben a doboz sörrel -Bevásárolgattunk? Kérdezte. Erre én is megszólaltam.
-Úgy tűnik...
-Tűnik? És elmentem...
Nem indított fizikai támadást, végig játszotta a hűlyét, és tesztelt, figyelte a reakciómat. (Feltehetően volt nála kés...)
Ha lecsapom- túl agresszív vagyok, a nők elkerülnek
Ha nem csinálok semmit az bizonyíték arra hogy tehetetlen vagyok, a nők felderítik a tehetetlenséget és elkerülnek, szavakkal kellett volna megoldani, de hogyan?
"Az a baj, hogy egy szórakozóhelyen ha odamész egy csajhoz, akkor"
Nem nem megyek oda csajhoz, egy egész társasághoz megyek oda és a cépontot a férje jelenlétében szedem ki onnan. (Mivel eltérítem az egész társaságot)
Azt mondom: Hello srácok, segítsetek, én úgy nézek ki mint egy narkomániás? Az előbb egy alacsony, sötét bőrű karakter azt kérdezte tőlem meg a haveromtól de inkább tőlem--Hé öreg, nincs nálad eladó "Z"? Erre válaszolnak ami kb 40 másodperet "vesz" nekem...De az alatt én lenyomok 3 másik Értéknövelő Történetet...?
"Barlangi oroszlánnal megerősítve"
:D
Az milyen az a barlangi oroszlán?
Higgadtan és visszafogottan ott rá kellett volna szólni, hogy "Nem férsz el kisember?!" Vagy hogy "Anyád nem nevelt jómodorra?"
De lehet a lelki terror oldalát is alkalmazni:
"Megsértettelek valamivel hogy ilyen agresszív vagy velem embertársaddal?" "Miért kell ilyen durvának lenni amikor én nem ártottam neked?!" stb. Az ilyenen a normálisabb emberek elszégyellik magukat.
A higgadt erő sokszor bejön. Amúgy meg lehet h csak rossz pillanata volt az ürgének, vagy nem akart semmit sem csak így szokta meg otthon.
Mondjuk ha hepciáskodik le kell ütni, ha kést ránt ki kell tépni kezét lábát, és sz@rni rá hogy melyik nő mit gondol erről! Ennyi önbecsülésnek kell lenni! Valószínű hogy ha késsel jött volna nekem, akkor a doboz sörrel vertem volna szét a fejét! Pedig nyugis ember vagyok.
21:44 (és 21:48)
Na ez nagy baromság. A csöndben maradás jelenti azt, hogy beszari az ember. Mivel fél, ezért nem mer visszaszólni. Ezzel pont hogy nem dominanciát mutat. Mindig az az alfa, aki a legkeményebben reagál.
21:48
Az is nagy baromság, hogy "add önmagad".
A nők nem tudják megérezni, hogy valaki önmagát adja-e vagy sem.
A nőknek kell a biztonságérzet. Ha gyáva az ember, akkor már elbukott. Éppen ezért ha valóban önmagát adja az ember és az ember valójában félős, akkor már elbukott. De ha megjátssza magát, akkor lehet esélye. Viszont ha kiáll az ember önmagáért (akár megjátszva, akár nem), de nincs rajta izom, akkor is elbukott.
23:31
Ha neked ment volna késsel, akkor te már csak egy holttest lennél.
Tipikus sablonszöveget írták ide a válaszolók. Azt, hogy "ha nem foglalkozol vele, akkor jól jársz". Pedig valójában ezért minden nő lúzernek fog nézni. Keménynek kell lenni. Ez a nőknek a legfontosabb. Ha ilyen helyzetben gyáva az ember, akkor vesztes, vége.
Ettől függetlenül az biztos, hogy én nem fogom összeveretni magam egy lány miatt. Mivel én gyenge, vékony fiú vagyok, tudom miről beszélek.
"ha késsel jött volna nekem, akkor a doboz sörrel vertem volna szét a fejét!"
Én majdnem így is fejbecsaptam a doboz sörrel, megelőző intézkedésnek, mert ha előveszi a kést, már ő lessz előnyben, gyakorlott sittes, gyakorlott kötekedő, gyakorlott késs és még igazán részeg sem volt....
"Az is nagy baromság, hogy "add önmagad"." Na itt az add önagad!- téma a legfontosabb!!! Ezt a tanácsot a hozzád közel álló alfa nők és férfiak szokták adni, akinek haverként az udvartartásukhoz tartozó lúzer béta him vagy és szeretnék hogy az is maradj mindig...Tűzzel vassal írtanak minden olyan dolgot amitől feljavulhatsz az ő színtjükre és egyből potenciális ellenféllé válsz, ...pont mint a farkasok társadalmában..
És ha nekem van egy olyan önmagam, akinek jobb a mozgása, kicsit mélyebb a hangja, lassabban beszél, többet mosolyog, nem szorul ösze a gyomra ha nőkkel beszél stb??
Talán azt akarta mondani: Légy a legjobb önmagadat! -- ennek van értelme!
"Na ez nagy baromság. A csöndben maradás jelenti azt, hogy beszari az ember. Mivel fél, ezért nem mer visszaszólni. Ezzel pont hogy nem dominanciát mutat. Mindig az az alfa, aki a legkeményebben reagál."
Nem éppen sima csöndben maradásról beszéltem, olvasd el még egyszer és értelmezd, amit írtam. Ha te leállsz kakaskodni egy törpe, mitugrász szerencsétlenséggel, ahelyett hogy egyáltalán tudomást sem vennél a létezéséről és mosolyogva elsétálnál mellette, az aztán tényleg nagyon alfa viselkedés lesz.
A nők nem tudják megérezni, hogy önmagad vagy e? Öregem, van még mit tanulnod a nőkről. Km-ekről kiszúrják, ha kamu vagy.
"Ha neked ment volna késsel, akkor te már csak egy holttest lennél."
Ezt mire alapozod? Rám támadott már késsel cigány, még régen a "bulizós" korszakomban, mégis ő járt rosszabbul, pedig nem volt nálam semmi.
Lehet, hogy tipikus sablonszövegeket írtunk, te viszont hülyeségeket.
Egy dologban mondjuk igazad van. Ha valaki alapjáraton ijedős és félős, az mentse a menthetőt és legalább próbáljon meg úgy csinálni, mint aki nem szarta teljesen össze magát. De nem úgy, hogy leáll keménykedni, mert, ha tényleg félős, akkor nem fogja tudni megvédeni magát és csúnya vége lesz.
Keménynek kell lenni, igazad van. De egy férfi keménysége nem abban nyilvánul meg, hogy leáll szájkaratézni vagy épp dulakodni egy jöttment, törpe cigánnyal.
Ja egyébként biztos attól néznek a nők keménynek meg férfiasnak, hogy egy nálad 30 centivel alacsonyabb csöves cigány törpével leállsz keménykedni egy sörrel a kezedben. :D
Nőként erre csak azt tudom mondani, hogy szedd össze magad egy kicsit és ne gndolkozz ilyeneken :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!