Majdnem minden nap belém kötnek mit tegyek?
Üdv!
BAZ megyei vagyok én is, szóval tudom mi a szitu. Velem is előfordult már többször hasonló. Az első esetnél kipakoltattak. Elvették mindenemet. Többen voltak, én egyedül, szóval harcolni esélyem nem volt. Ez után az eset után megfogadtam ott, a helyszínen, hogy ilyen többé nem lesz! Nem adom át önként az értékeimet, nem hagyom magam megalázni.
Volt mikor elég volt szöveggel "harcolni". Hasonló szitu, ismét többen egyre (miért ne? egy az egybe félnek). Mosolyogva mondtam, hogy jólvan, gyertek. Nem adok oda semmit. Vegyétek el. Nagy a pofátok 4-en egyre meg késsel. De jó helyre szúrjál, mert ha túlélem mind megdögletek. Leszel majd te is egyedül az utcán. Vagy nehogy arra ébredj, hogy lángol feletted a putri. Nem ismersz, nem tudod mire vagyok képes.
Valami ilyesmit mondtam és otthagytak.
Legtöbb esetben viszont nincs más lehetőség, mint a harc. Lényeg, hogy ne lássák a félelmedet, még ha nagyon félsz is. Mondd neki, mikor legközelebb szórakozik, hogy na jól van ***** (ide valami sértő megjegyzést :D), most már elegem van belőled, gyere játszuk le a dolgot. Csak te és én. Tisztán. Nekem is vannak haverjaim, nem mögéjük bujkálok gyáván. Ha belemegy, összementek ketten, nyer, aki nyer, de tudni fogja, hogy ki fogsz állni, nem hagyod magad. Előfordulhat, hogy vesztésre áll és a társai is támadnak (ha a legalja mocsok fajtából valók), ilyenkor jó ha van segítséged, ha nincs akkor jöhet a megtorlás. Egyesével elkapni és összetörni őket. De arra vigyázz, hogy ne lehessen téged a balhéhoz kötni, mert ellenük valóban tehetetlen a rendőrség, de ellened biztos eljárás indul majd.
Szórakozásból hazafelé tartottunk négyen. Szembe jött négy sötétbőrű egyén, Szokásos pakoljatok ki, ne feltűnösködjél szöveggel. Elcsattant pár ütés, beijedtek és elmentek. Később vettük észre, hogy két sün ott lapult az árnyékban az autóban és végignézte. Egyik barátom le akarta oltani őket, de visszafogtuk, nehogy valami hülyeséget csináljon. Szóval ennyit a rendőrökről...
Nem fogok félelemben mászkálni az utcán ilyen retkek miatt. Soha nem kezdeményeztem verekedést, de ha betámadtak megmutattam, hogy nem félek, nem érdemes velem szórakozni, mert ha eldurran az agyam, akkor végük.
Rég elmúltam már 17 és olyan helyről jövök, ahol előfordult, hogy az életemért kellett küzdeni, a mocskos kék kutyákra nem lehet számítani, de egyből ugrik, ha nem vagy bekötve. Azt nem mondtam, hogy hátulról üsse le, hanem hogy ne legyen szemtanú a harc közben, haverom ellen önvédelem miatt indult eljárás, mert rátámadtak, ő pedig egyikük álkapcsát eltörte, másikuk pedig maradandó agykárosodást szenvedett. Mindez azért történt, mert az életét védte. Támadói rozsdás nyeles borotvával támadtak rá. Te szépen végignéznéd, ahogy kiontják a véredet? majd ha túléled, akkor látlelet és feljelentés? Elárulok egy titkot, nem lesznek meg az elkövetők. Én inkább minden erőmmel azon vagyok, hogy mihamarabb harcképtelenné tegyem azt, aki rám támadt. Egyszer egy iskolai, rendőrségi felvilágosítás alkalmával azt mondták, hogy önvédelem esetén nem használhatunk a támadónk fegyverénél komolyabb fegyvert. De mi van, ha az említett barátomnak a keze komolyabb fegyver, mit a kés? Tudod mi? rendőrségi eljárás, felfüggesztett börtönbüntetés. Akkor hol itt az igazság? Hagyjam, hogy szedjenek szét? A nagy ló**szt.
De ha még be is varrják őket... némelyiküknek megtiszteltetés a börtön, utána ott folytatja, ahol abbahagyta.
Kíváncsi vagyok te hogy oldanád meg a helyzetet, mikor négyen állnak előtted, a cuccaidat követelik és villan a kés. Mert ugye olyankor nincs rendőr sehol, mikor kéne, csak magadra számíthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!