Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Majdnem minden nap belém...

Majdnem minden nap belém kötnek mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 hete kezdődött mikor elkezdőt a suli, ki szedette velem egy cigány gyerek a fülhallgatót és elkezdi: Utálom a cigányokat?erre én nem mért utálnám, erre ő mindjárt eltöröm az állkapcsod és megtudod.Tavaly jártam bakancsba mert rocker vagyok, azt hiszik hogy hungarista voltam, mondhatom hogy nem le se szarják, A mai nap pedig reggel leszálok a busszról ugyanez a gyerek oldalba vert, meg kérdeztem mibaja erre ő hozzá se szólt mintha nem is neki beszélnék bámult ki a fejéből. Jövök haza a busszal, állok a buszon elkezdenek dobálni papír galacsinal, oda nézek mert elkezdtek pattogni nézek oda, erre röhögve elkezdi boxoljunk? mondom kivel velem? erre veled hát, mondom én nem az tuti, erre ő utállak tudod, mondom neki jól van, aztán mondta ha leszállok agyon ver stb stb... aztán azt hallom hogy halkan beszélik hogy hova csináljon sebet az arcomra,aztán hallottam valami csörgés, hülye nem vagyok, vagy vipera volt vagy pillangó kés. Leszálltam vagy 3 megállóval előrébb nem szálltak utánam. A rendőrségnek többen is szóltak mert nem csak velem csinálják csak aki épp soron van mostanában én, a rendőrség semmit nem tesz(BAZ megye) 18 f

2012. szept. 18. 16:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
ugyancsak én vagyok(a hosszú válasz irója): végre egy értelmes ember,... azt még kifelejtettem, neked, mint tanácsot kedves kérdező, hogy nem szabad az ilyesmit annyiban hagyni, ha nem is vagy képes annyira durván fellépni mint ahogyan azt irtam, nem számit, de valahogyan és nem anyukának sirdogálva...fel kell lépned az ügy ellen, mert ha nem, te leszel az örök vesztes és igen!, ahogy egy előző is megirta, az ilyet még csirájában kell elfolytani!
2012. szept. 18. 18:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Üdv!

BAZ megyei vagyok én is, szóval tudom mi a szitu. Velem is előfordult már többször hasonló. Az első esetnél kipakoltattak. Elvették mindenemet. Többen voltak, én egyedül, szóval harcolni esélyem nem volt. Ez után az eset után megfogadtam ott, a helyszínen, hogy ilyen többé nem lesz! Nem adom át önként az értékeimet, nem hagyom magam megalázni.

Volt mikor elég volt szöveggel "harcolni". Hasonló szitu, ismét többen egyre (miért ne? egy az egybe félnek). Mosolyogva mondtam, hogy jólvan, gyertek. Nem adok oda semmit. Vegyétek el. Nagy a pofátok 4-en egyre meg késsel. De jó helyre szúrjál, mert ha túlélem mind megdögletek. Leszel majd te is egyedül az utcán. Vagy nehogy arra ébredj, hogy lángol feletted a putri. Nem ismersz, nem tudod mire vagyok képes.

Valami ilyesmit mondtam és otthagytak.

Legtöbb esetben viszont nincs más lehetőség, mint a harc. Lényeg, hogy ne lássák a félelmedet, még ha nagyon félsz is. Mondd neki, mikor legközelebb szórakozik, hogy na jól van ***** (ide valami sértő megjegyzést :D), most már elegem van belőled, gyere játszuk le a dolgot. Csak te és én. Tisztán. Nekem is vannak haverjaim, nem mögéjük bujkálok gyáván. Ha belemegy, összementek ketten, nyer, aki nyer, de tudni fogja, hogy ki fogsz állni, nem hagyod magad. Előfordulhat, hogy vesztésre áll és a társai is támadnak (ha a legalja mocsok fajtából valók), ilyenkor jó ha van segítséged, ha nincs akkor jöhet a megtorlás. Egyesével elkapni és összetörni őket. De arra vigyázz, hogy ne lehessen téged a balhéhoz kötni, mert ellenük valóban tehetetlen a rendőrség, de ellened biztos eljárás indul majd.

Szórakozásból hazafelé tartottunk négyen. Szembe jött négy sötétbőrű egyén, Szokásos pakoljatok ki, ne feltűnösködjél szöveggel. Elcsattant pár ütés, beijedtek és elmentek. Később vettük észre, hogy két sün ott lapult az árnyékban az autóban és végignézte. Egyik barátom le akarta oltani őket, de visszafogtuk, nehogy valami hülyeséget csináljon. Szóval ennyit a rendőrökről...

Nem fogok félelemben mászkálni az utcán ilyen retkek miatt. Soha nem kezdeményeztem verekedést, de ha betámadtak megmutattam, hogy nem félek, nem érdemes velem szórakozni, mert ha eldurran az agyam, akkor végük.

2012. szept. 18. 18:58
 13/18 anonim ***** válasza:
29%
szóval konzekvencia: hátulról üsd le a sötétben, hogy ne tudja meg ki volt. Úristen. Ilyen tanácsot adni...Mondjuk 17 évesektől mit vár az ember, ebben a modern időkben...
2012. szept. 18. 19:59
 14/18 anonim ***** válasza:
94%

Rég elmúltam már 17 és olyan helyről jövök, ahol előfordult, hogy az életemért kellett küzdeni, a mocskos kék kutyákra nem lehet számítani, de egyből ugrik, ha nem vagy bekötve. Azt nem mondtam, hogy hátulról üsse le, hanem hogy ne legyen szemtanú a harc közben, haverom ellen önvédelem miatt indult eljárás, mert rátámadtak, ő pedig egyikük álkapcsát eltörte, másikuk pedig maradandó agykárosodást szenvedett. Mindez azért történt, mert az életét védte. Támadói rozsdás nyeles borotvával támadtak rá. Te szépen végignéznéd, ahogy kiontják a véredet? majd ha túléled, akkor látlelet és feljelentés? Elárulok egy titkot, nem lesznek meg az elkövetők. Én inkább minden erőmmel azon vagyok, hogy mihamarabb harcképtelenné tegyem azt, aki rám támadt. Egyszer egy iskolai, rendőrségi felvilágosítás alkalmával azt mondták, hogy önvédelem esetén nem használhatunk a támadónk fegyverénél komolyabb fegyvert. De mi van, ha az említett barátomnak a keze komolyabb fegyver, mit a kés? Tudod mi? rendőrségi eljárás, felfüggesztett börtönbüntetés. Akkor hol itt az igazság? Hagyjam, hogy szedjenek szét? A nagy ló**szt.

De ha még be is varrják őket... némelyiküknek megtiszteltetés a börtön, utána ott folytatja, ahol abbahagyta.

Kíváncsi vagyok te hogy oldanád meg a helyzetet, mikor négyen állnak előtted, a cuccaidat követelik és villan a kés. Mert ugye olyankor nincs rendőr sehol, mikor kéne, csak magadra számíthatsz.

2012. szept. 18. 20:41
 15/18 anonim ***** válasza:
az hogy hátból támadni azt én mondtam, aki először irta a hosszú választ , és igen, ha ők ártatlanokat fenyegetnek, akkor ez a legkevesebb hogy mondjuk leütöd a g.ciládát hátból, ha látod, érzed, tudod, hogy erősebb, gyorsabb, edzettebb, mint te mindeképp megtorlod, a rendőrök semmit sem tesznek, már leirták ezt is.
2012. szept. 18. 21:09
 16/18 anonim ***** válasza:
75%
Ismerős helyzet,nálunk általánosban volt ez.A fél iskola cigány volt és állandóan terrorizáltak mindenkit.Szinte minden nap megverték valamelyik évfolyamtársamat,persze ok nélkül és én sem maradtam ki,engem a buszmegállóban vertek meg.Összefogni meg azért nehéz,mert ezek qrvára az állatok szintjén vannak és ha arról van szó,szerintem a gyilkosságtól sem riadnak vissza,úgyhogy egy értelmesebb embernek nem éri meg bandába gyülekezni és leállni velük.Én úgy oldottam meg sok más sorstársammal,hogy rejtett utcákon mentem haza,kerülőutakon,szünetekben is elbújtam és mindig kitaláltam valamit.A probléma úgy oldódott meg,hogy elballagtam onnan.
2012. szept. 19. 09:00
 17/18 A kérdező kommentje:
A helyzet az a bakancs már leszakadt a labámról:) egy gagyi steel, és reggel mikor leszálok egy barátom áll ki melletem, mert mindenki fél!2 éve megvertek,rám úszították az egyik cigány gyereket, le öntöttek engem meg bnőmet vizzel megfordultam ki akartam rugni a kezéből a flakont, elhúzta a kezét nem találtam el válaszból kaptam 3mat pecsét gyűrűvel a szememre! A gyerek simán agyon verném csak másnap jönnének a többiek, mint mondom 2 éve sem az ütött aki kötekedni szokott hanem aki vagány volt. Tehát, vettem ma paprika sprayt ha megütnek vissza ütök,vagy szembe fújom és lesz ami lesz. Megtettem a feljelentést az igazgató rábeszélt de semmi értelmét nem láttam elviekben kirugják a gyereket de gyakorlatilag pasz.Ma 15 cigányt számoltam kapásból a buszmegbe, mi meg voltunk 5en :)
2012. szept. 19. 15:44
 18/18 A kérdező kommentje:
#14/17 nem tudom le blokkolnék, nem tudom hogy mi éri meg, egy szaros telefon pl, vagy egy életem végéig rajtam lévő heg a késtől pl az arcomon vagy a nyakamon!
2012. szept. 19. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!