Milyen barát az olyan, aki majdnem fél évig tojik a másik fejére, majd hirtelen felbukkan, mintha mi sem történt volna?
Jó barátnők voltunk, aztán lett egy másik barátnője is, akivel rosszban vagyunk.(Az exem új párja, szóval kizárt, hogy jóban legyünk) Kb október közepe óta nem keresett, ha kerestem lerázott. Kb 3 hete írt a páromnak, hogy miért szakítottunk meg vele minden kapcsolatot. Párom elég durván válaszolt neki, de szerintem megérdemelte.
A héten írt az illető nő, hogy ne aggódjak nem akar a páromtól semmit nem azért írt neki. Válaszoltam, normálisan "beszélgettünk", majd meghívatta magát hozzánk.
Feljött, beszélgettünk mintha nem történt volna semmi.
Nem tudom, hogy őszinte-e a közeledése, vagy csak "kémkedni" jött? Az exem új párja meg van róla győződve, hogy én akarok valamit az exemtől. Többször beszédtéma vagyok náluk, de erről nem tehetek.
Párom szerint az exemék küldték a nőt, hogy derítse ki mi a helyzet velünk.
Vagy lehet, hogy csak hiányzott neki a barátságunk??
A kérdésdre a válasz: nem barát. Maximum igen távoli ismerős. Amikor neked lenne rá szükségled, akkor nincs sehol, amikor pedig az ő úri kedve úgy tartja, akkor a nyakadra mászik és úgy tesz, mintha semmi sem történt volna?
Az exedet pedig felejtsd szépen el. Hidd el, könnyeb az ilyen "baréátnőket" is kihajítani utána, ha nincs más érzelmi szál a képben.
Sokszor láttuk egymást, de nem köszöntünk egymásnak.
Amikor barátnők voltunk, az exemmel voltam együtt aki az ő párjának a főnöke. Most, hogy az exemnek új kedvese van, most ő a legjobb barátnő...
Párom szerint mindig az aktuális p****t nyalja....
Szerinted miféle barátnő az, aki csak azért megy el hozzád, hogy jól belédrúgjon? Hogy fájdalmat okozzon és élvezkedjen, dagonyázzon a te fájdalmadban? Hiszen azzal, hogy állandó haragot és gyűlöletet szít benned a volt pasid iránt - pl. amikor annak az új csajáról beszél - valójában nem engedi számodra meggyászolni a kapcsolatodat és elfejeteni ezt a hozzád méltatlan pasit. Azaz magát sem, hiszen ezen a kapcson keresztük ő is képben marad.
Rúgd ki a csajt, gyászold meg a pasit és ha vége van a gyásznak, keress egy másik barétnőt magadnak és egy másik pasit (lehetőleg semmi közük ne legyen egymáshoz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!