Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Majdnem minden nap belém...

Majdnem minden nap belém kötnek mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 hete kezdődött mikor elkezdőt a suli, ki szedette velem egy cigány gyerek a fülhallgatót és elkezdi: Utálom a cigányokat?erre én nem mért utálnám, erre ő mindjárt eltöröm az állkapcsod és megtudod.Tavaly jártam bakancsba mert rocker vagyok, azt hiszik hogy hungarista voltam, mondhatom hogy nem le se szarják, A mai nap pedig reggel leszálok a busszról ugyanez a gyerek oldalba vert, meg kérdeztem mibaja erre ő hozzá se szólt mintha nem is neki beszélnék bámult ki a fejéből. Jövök haza a busszal, állok a buszon elkezdenek dobálni papír galacsinal, oda nézek mert elkezdtek pattogni nézek oda, erre röhögve elkezdi boxoljunk? mondom kivel velem? erre veled hát, mondom én nem az tuti, erre ő utállak tudod, mondom neki jól van, aztán mondta ha leszállok agyon ver stb stb... aztán azt hallom hogy halkan beszélik hogy hova csináljon sebet az arcomra,aztán hallottam valami csörgés, hülye nem vagyok, vagy vipera volt vagy pillangó kés. Leszálltam vagy 3 megállóval előrébb nem szálltak utánam. A rendőrségnek többen is szóltak mert nem csak velem csinálják csak aki épp soron van mostanában én, a rendőrség semmit nem tesz(BAZ megye) 18 f

2012. szept. 18. 16:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Tudom én hogy mennek ezek, Miskolci vagyok mikor suliba jártam én is hallottam buszon olyanoktól oda nem illő szavakat, egy fehér srác felé hogy rossz volt hallgatni

Sajnos a rend tisztelt őrei valóban nem foglalkoznak ezzel addig míg nincs késelés/tömeges verekedés/garázdaság most csak ezeket írtam, de nyugodtan ide lehet érteni a többi legrosszabb dolgot is ami történhet egy emberrel, annak ellenére hogy ilyen piti verbális piszkálásokból lesz "nagy baj"

Miskolcra rengeteg cigány jár iskolába, többnyire a külvárosból azoktól rosszabb nem kell

Akik így városiak azok eltűrhetőek nem bántanak embereket, mert időn belül előkerítik Volt rá példa nem is egy

Nem tudok tanácsolni sajnos semmit, én 5évet húztam le 60%os cigányok járta iskolába, mivel ott tanították csak a szakmámat, valamiért Én mindig kimaradtam ilyenekből pedig hányszor mentem el 3-7fős csoport mellett

Muszáj vagy elviselni mert mást nem lehet, mint mondtad nem akarsz velük harcolni akkor nincs értelme ebben gondolkodni

Volt olyan ismerősöm akit szintén piszkáltak első évesként, Ő nem restelte elfogadni a kihívást, széjjel vágta mindet amelyik belékötött, csak így tudta lezárni magakörül a kört

Ha megkérhetlek rá, elárulod nekem az iskolád nevét, csak hogy tudjam melyik rész a problémás, köszi

20/F

2012. szept. 18. 17:04
 2/18 anonim válasza:
100%
Ne foglalkozz velük, ne nézz rájuk. De biztonság kedvéért beszerezhetnél egy nem halálos önvédelmi fegyvert.
2012. szept. 18. 17:20
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha így nekem állt volna egy cigány, biztos eltörtem volna az ujjait. Mondjuk én testépítéssel foglalkozom már több éve, meg voltam régen önvédelmi fa**ságokon is, ergo van önbizalmam - sokak szerint túl sok. Ne hagyd magad. Legyél férfi. Ha annyira sokan vannak akkor szólj valami havernak. 1-2-vel meg csak elbánsz. A cigányok átlagban véve nem erősek, csak nagy pofájuk, de egy komolyabb fellépés után már csak motyognak. Ha hagyod magad, akkor rád szállnak és neked annyi. Csírájában kell elfojtani a dolgot. Bokszgyűrű is megoldás.
2012. szept. 18. 17:31
 4/18 anonim ***** válasza:
63%

SOKAT IROK DE MEGÉRI ELOLVASNI!

Szia, ismerem ezt az érzést, sőt ez előtt 3 évvel 8 éven keresztül volt egy osztálytársam akit mindig szivatott az osztály( néha én is, de akkor okom volt ha belerugtam..azt is elmonom h mileyn okom volt, akik ütötték őt annak csókolomot köszönt szegény gyerek és én, aki nem ütöttem.. azzal meg egy szemétláda volt, olyankor odamentem és még én is megrugdostam)..na ott tartottam, hogy engem is szivattak néha nem csak ezt a gyereket, én éppen csak hogy magam körül meg teremtettem egy "láthatatlan védőfalat" és nem piszkáltak sokat...sőt nagyon ritkán de amikor igen, akkor kiálltam az igazamért és nem hagytam még a legmenőbb srácoknak sem sütöttem le a szemeimet, szembeálltam vele és bátran kérdeztem mi a gond mit kötekedsz és egyedül nem mert(pedig fizikumra is jóval izmosabb nálam, de akkorsem mert), hivta a haverokat , kérdezték meg akarok verődni?? mondtam mivan , mi nem tetszik ha kötekedni kell keressetek mást engem hagyjatok ki, amig nem szólok hozzátok addig ne piszkáljatok mert magatokkla basztok ki és ezt halál komolyan a szemükbe mondtam, elmentek..azóta is egy suliba járunk ez már vagy 5 éve és azóta nem is szólnak hozzám , semmi piszkálás.

A rockhoz csak annyit szólnék hozzá, hogy viseld bátran azt a bakancsot, legyél rá büszke, aki szégyelli a hazáját az egy gyáva féreg, az nemcsak a hazáját magyarságát szégyelli, hanem az Istent is és önmagát is!

Vedda bakancsot és rugódd őket úgy tökön, hogy gyerekcsinálásról ne is álmodjanak, ha meg azután meg karnak szúrni akkorse hagyd magad. Tanulják meg hogy haggyanak békén egy életre! Hidd el senkisem fog lépni ha te nem teszel valamit ...SENKI!! Egy büdös patkány világot élünk ahol a bűnözés, hazugság, agymosás uralkodik(ha sokaknak nem is úgy tűnik ez akkor is a háttérben nagyon is igy megy...aki nem hiszi 1000 helyen lehet utána olvasni, nézni)

(pl. nekem is ma anyumat kirabolták a k.rva rablók, pedig ma kapott fizetést és nála volt a fényképezőgép telefon meg minden...ezt nem panaszkodás képp mondtam csak egy apró példa.)

bocs a hosszú szövegért! és majd ird meg, hogy mire jutottál!:)

2012. szept. 18. 17:47
 5/18 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem meg nem éri meg elolvasni. Egyrészt értelmetlen az egész szöveg, csúnya kontextusbeli hibákkal, másrészt meg teljesen hülyeség, amit írsz.
2012. szept. 18. 17:54
 6/18 anonim ***** válasza:
36%

előző vagyok, (aki sokat irt): még egy annyit, hogy ha egyenként tudnád őket elkapni az volna az igazi, lesd meg merre lankak öltözz be, box gyűrű, csuklyás blúz és egy sötét, csendes helyen hagyd helyben úgy, hogy ne tudjon felkelni!!!( ezt komolyan mondtam) de vigyázz, hogy ne legyenek 2 en csak 1 edül, hidd el úgy nem lesz akkora vagány gyerek!ha egyenként elvered esténként őket, akkor nem lesz gond...előtte melegits be, támadj lesből, és simán összejön, mert ugy hatalmas az előnyöd! és amiket az előbb irtam azokat ne a suliban csináld mert a magaviseleted foglya bánni(mondjuk lehet, h a csajok szemében nőssz egyet, de mondjuk nekem mindig is a magányos, csendes módszer jobban tetszett):D na hajrá

17-F

2012. szept. 18. 17:56
 7/18 anonim ***** válasza:
79%
szerintem meg te egy idióta vagy, itt a kérdésre kell válaszolni és nem véleményt irni az én válaszomról, és elnézést kérek, hogy most énsem a kérdésre válaszoltam, csak nem birtam megállni, sorry.
2012. szept. 18. 17:59
 8/18 anonim ***** válasza:
11%
Nos, én nem alkottam eddig véleményt az intellektuális szintedről, de sokkal jobban jársz, ha megtanulsz helyesen írni, és normálisan fogalmazni, ahelyett, hogy olyan tanácsokat osztogatsz, hogy "megverni valakit lesből, meg beöltözve". Máris szánalmassá váltál a szememben.
2012. szept. 18. 18:19
 9/18 anonim ***** válasza:
86%
Bocsi, tudom, a laptopom nem irja a hosszú i betűket, és ha én szánalmassá váltam, akkor mi a szemedben az a cigány aki veri az ártatlant?? mindjárt nekem kéne elnézést kérnem, nevetséges...
2012. szept. 18. 18:26
 10/18 anonim ***** válasza:
89%

9-es válaszoló az ilyen személyekkel ne törődj nem érdemes! :)

Kedves kérdező nekem is az lenne a tanácsom hogy ne hagyd magad meg kell mutatnod hogy veled nem lehet piszkálódni különben egész életedben ez vár rád! :)

Én is rocker vagyok/voltam/leszek és igen nekem is volt több incidensem ilyen személyekkel! Hála az égnek nekem sok rocker haverom volt a sulimban és más suliban is és mindig összegyűlt egy szép társaság egymás megsegítésére! :D

Meg is tanítottuk az ilyen személyeket arra hogy ne csak minket de másokat sem piszkáljanak oknélkül soha többé! :)

2012. szept. 18. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!