Majdnem minden nap belém kötnek mit tegyek?
Szia
Tudom én hogy mennek ezek, Miskolci vagyok mikor suliba jártam én is hallottam buszon olyanoktól oda nem illő szavakat, egy fehér srác felé hogy rossz volt hallgatni
Sajnos a rend tisztelt őrei valóban nem foglalkoznak ezzel addig míg nincs késelés/tömeges verekedés/garázdaság most csak ezeket írtam, de nyugodtan ide lehet érteni a többi legrosszabb dolgot is ami történhet egy emberrel, annak ellenére hogy ilyen piti verbális piszkálásokból lesz "nagy baj"
Miskolcra rengeteg cigány jár iskolába, többnyire a külvárosból azoktól rosszabb nem kell
Akik így városiak azok eltűrhetőek nem bántanak embereket, mert időn belül előkerítik Volt rá példa nem is egy
Nem tudok tanácsolni sajnos semmit, én 5évet húztam le 60%os cigányok járta iskolába, mivel ott tanították csak a szakmámat, valamiért Én mindig kimaradtam ilyenekből pedig hányszor mentem el 3-7fős csoport mellett
Muszáj vagy elviselni mert mást nem lehet, mint mondtad nem akarsz velük harcolni akkor nincs értelme ebben gondolkodni
Volt olyan ismerősöm akit szintén piszkáltak első évesként, Ő nem restelte elfogadni a kihívást, széjjel vágta mindet amelyik belékötött, csak így tudta lezárni magakörül a kört
Ha megkérhetlek rá, elárulod nekem az iskolád nevét, csak hogy tudjam melyik rész a problémás, köszi
20/F
SOKAT IROK DE MEGÉRI ELOLVASNI!
Szia, ismerem ezt az érzést, sőt ez előtt 3 évvel 8 éven keresztül volt egy osztálytársam akit mindig szivatott az osztály( néha én is, de akkor okom volt ha belerugtam..azt is elmonom h mileyn okom volt, akik ütötték őt annak csókolomot köszönt szegény gyerek és én, aki nem ütöttem.. azzal meg egy szemétláda volt, olyankor odamentem és még én is megrugdostam)..na ott tartottam, hogy engem is szivattak néha nem csak ezt a gyereket, én éppen csak hogy magam körül meg teremtettem egy "láthatatlan védőfalat" és nem piszkáltak sokat...sőt nagyon ritkán de amikor igen, akkor kiálltam az igazamért és nem hagytam még a legmenőbb srácoknak sem sütöttem le a szemeimet, szembeálltam vele és bátran kérdeztem mi a gond mit kötekedsz és egyedül nem mert(pedig fizikumra is jóval izmosabb nálam, de akkorsem mert), hivta a haverokat , kérdezték meg akarok verődni?? mondtam mivan , mi nem tetszik ha kötekedni kell keressetek mást engem hagyjatok ki, amig nem szólok hozzátok addig ne piszkáljatok mert magatokkla basztok ki és ezt halál komolyan a szemükbe mondtam, elmentek..azóta is egy suliba járunk ez már vagy 5 éve és azóta nem is szólnak hozzám , semmi piszkálás.
A rockhoz csak annyit szólnék hozzá, hogy viseld bátran azt a bakancsot, legyél rá büszke, aki szégyelli a hazáját az egy gyáva féreg, az nemcsak a hazáját magyarságát szégyelli, hanem az Istent is és önmagát is!
Vedda bakancsot és rugódd őket úgy tökön, hogy gyerekcsinálásról ne is álmodjanak, ha meg azután meg karnak szúrni akkorse hagyd magad. Tanulják meg hogy haggyanak békén egy életre! Hidd el senkisem fog lépni ha te nem teszel valamit ...SENKI!! Egy büdös patkány világot élünk ahol a bűnözés, hazugság, agymosás uralkodik(ha sokaknak nem is úgy tűnik ez akkor is a háttérben nagyon is igy megy...aki nem hiszi 1000 helyen lehet utána olvasni, nézni)
(pl. nekem is ma anyumat kirabolták a k.rva rablók, pedig ma kapott fizetést és nála volt a fényképezőgép telefon meg minden...ezt nem panaszkodás képp mondtam csak egy apró példa.)
bocs a hosszú szövegért! és majd ird meg, hogy mire jutottál!:)
előző vagyok, (aki sokat irt): még egy annyit, hogy ha egyenként tudnád őket elkapni az volna az igazi, lesd meg merre lankak öltözz be, box gyűrű, csuklyás blúz és egy sötét, csendes helyen hagyd helyben úgy, hogy ne tudjon felkelni!!!( ezt komolyan mondtam) de vigyázz, hogy ne legyenek 2 en csak 1 edül, hidd el úgy nem lesz akkora vagány gyerek!ha egyenként elvered esténként őket, akkor nem lesz gond...előtte melegits be, támadj lesből, és simán összejön, mert ugy hatalmas az előnyöd! és amiket az előbb irtam azokat ne a suliban csináld mert a magaviseleted foglya bánni(mondjuk lehet, h a csajok szemében nőssz egyet, de mondjuk nekem mindig is a magányos, csendes módszer jobban tetszett):D na hajrá
17-F
9-es válaszoló az ilyen személyekkel ne törődj nem érdemes! :)
Kedves kérdező nekem is az lenne a tanácsom hogy ne hagyd magad meg kell mutatnod hogy veled nem lehet piszkálódni különben egész életedben ez vár rád! :)
Én is rocker vagyok/voltam/leszek és igen nekem is volt több incidensem ilyen személyekkel! Hála az égnek nekem sok rocker haverom volt a sulimban és más suliban is és mindig összegyűlt egy szép társaság egymás megsegítésére! :D
Meg is tanítottuk az ilyen személyeket arra hogy ne csak minket de másokat sem piszkáljanak oknélkül soha többé! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!