Gáz, hogy majdnem 20 évesen is elkérik a személyimet, ha alkoholt vásárolok?
Nem gáz, az a dolguk. Nincs rád írva, hány éves vagy, ezen nem kell felháborodni, addig örülj, míg elkérik, mert azt jelenti, fiatalabbnak nézel ki a korodnál. Valakitől 30 évesen is elkérik, mert nem biztosak benne.
Ha lány vagy, pláne nem meglepő, mert egy mostani 14 éves is kipingálva úgy néz ki, mint egy retkes lotyó, elveszik a generációs különbség.
Igen, nekem is ez a gondom, hogy nem festek minden reggel magamnak "arcot", normálisan öltözködöm, és baba arcom van. Bezzeg a kislányoknak nem kérik el, mert minimum 25 évesnek néznek ki..
Ő is csak 14 és hogy néz már ki... [link]
Ma pl. egy kis üveges Törley-t vettem. 2 deci vagy mennyi. És elkérte a személyimet... pedig attól aztán nem fogok őrjöngve randalírozni..
nekem most ősszel kérték el utoljára, nyár elején töltöttem be a 26ot! Régen engem is idegesített, de most már elszoktam poénkodni! :)
N
Nekem is elkérik, 25 vagyok és sminkelem magam.
Nem csak a vakolat meg a semmi smink létezik, vannak olyan trükkök, amitől direkt fiatalabbnak tűnsz, és úgy nézel ki, mint aki nincs kifestve.
Egyébként tényleg dicsekszel.
Na, akkor most én is dicsekszem egy kicsit! :)
30 leszek és előfordul , hogy elkérik... Ilyenkor jóleső érzéssel tölt el a dolog! :)
Egyáltalán nem idegesít! :)
Tőlem is sokszor elkérik, pedig már 24 vagyok.
Én inkább jót mulatok rajta, mikor a kezükbe nyomom és meglátják, hogy már jó 6 éve nagykorú vagyok :).
Amúgy meg igaza volt annak, aki azt írta, hogy ma már tök mindegy, mert a 14 évesek is jó 20-nak néznek ki.
Szóval sajnos manapság nem lehet bóknak venni az ilyesmit.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!