Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Gáz, hogy majdnem 20 évesen...

Gáz, hogy majdnem 20 évesen is elkérik a személyimet, ha alkoholt vásárolok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 23:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
57%

Akkor most jön a poén...

24 vagyok, 1,5 éves a lányom és mikor gyerekkel megyek be a boltba, akkor is elkérik tőlem!

Ez viszont már abszolút felháborított és csúnyán beszóltam... mit megadnék ha kicsit idősebbnek néznék ki! Pedig én is sminkelem magam rendszeresen, de mit sem ér :)

2012. febr. 9. 05:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 21 leszek tavasszal, de még sokszor elkérik szórakozóhelyen is. Engem nem zavar, legalább majd évek múlva is fiatalabbnak fogok kinézni. :D
2012. febr. 9. 07:25
 13/23 anonim ***** válasza:
57%

#2 vagyok

engem sem zavar, amikor elkérik, inkább vicces szerintem.

amikor elkérik, akkor még tök szigorú fejük szokott lenni az eladóknak, meg méreget, hogy "na ez a kis p*csa itten alkoholt próbál venni, de hát én most megfogtam a rostán", meg hasonlóak van a fejükre írva, miután megnézték a személyimet meglepődnek és már mosolyognak. szerintem tök poén.

2012. febr. 9. 08:07
 14/23 anonim ***** válasza:
73%

Nem az zavar ha elkérik, hanem ha bunkóznak. Pl. cigit vettem és szúrósan méregetett az eladó aztán megjegyezte, hogy jól dugjam el, nehogy anyu megtalálja. Vagy amikor nem elkérik, hanem ilyen "na kis hülye most megszívod" hangnemben annyit böffent oda, hogy igazolváááány?

Viszont a kedvencem az volt, amikor tavaly 2 nappal a 20. szülinapom után elkérték a személyimet, majd jó hangosan, csak hogy mindenki hallja a boltban megjegyezte az eladó, hogy szerencsém, hogy pont 2 napja töltöttem be, tegnap ki sem adott volna nekem alkoholt.

2012. febr. 9. 08:21
 15/23 anonim ***** válasza:
75%
Engem is rendre 17nek néznek pedig 22 vagyok. Utálom is őket érte, és tényleg az a felháborító, hogy a kis csitriket szó nélkül kiszolgálják.
2012. febr. 9. 08:48
 16/23 anonim ***** válasza:
57%
Én a társaságomnak 14-15 éves korom óta veszem az alkoholt, volt hogy anyámmal mentem vásárolni, volt hogy egy kanadai nyugdíjas vette meg nekünk mert az egész tecsóba egy magyar nem volt rá hajlandó. Így hogy elmúltam 18 és kérik jóleső érzés hogy nem kell izgulni, ha meg nincs nálam a társaságból biztos valakinél ott van és legalább előkerülhet egy régi piaszerzős akció.
2012. febr. 9. 08:55
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha majdnem 20 vagy, akkor még majdnem 18. Lényegi különbség nincs a kinézetedben, mert annyira közel állsz még hozzá. Adj hálát az égnek, hogy még mindig fiatal vagy!
2012. febr. 9. 09:18
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
én 20vagyok 16-18nak néznek, de engem még soha nem háborított fel a dolog :D
2012. febr. 9. 15:00
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, sőt addig örül, amíg elkérik, mert addig ilyen fiatalnak nézel ki. ;)
2012. febr. 9. 18:54
 20/23 Gatyagumi ***** válasza:
100%
Örülj neki! Tőlem 16 évesen sem kérték el... :-D
2012. febr. 11. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!