Miért nem tudnak soha semminek örülni? Vagy csak én vásárolok rosszul?
Sziaa:)
Aj.. szörnyű érzés lehet:( sajnálom..
Én is ha kapok valamit úgy örülök neki,de félek hogy nem mutatom ki rendesen,és lelkiismeretfurdalásom lesz,pedig örülök az ajándéknak és hordom.. ajj szegényke:( kedves tőled hogy ajándékozol,viszont a rokonaidtól/barátoktól szemét dolog hogy nem tudnak örülni.. volt velem is ilyen hogy látszatörülést csinált,odaadtam neki és ezt mondta: jaj köszi.. ennyi volt:/ és szörnyű.. privátba megadod az msn címed? :)) 14/L
Hát én általában örülök azoknak amiket kapok, ám ezt nem tudom kellőképp kimutatni. Csak mondom h "dejó köszii" és ennyi.:D többet nem tudok kimutatni, de tudják h örülök neki... sztm velük is ez a helyzet.
16/L
Én is utálom ezt az érzést.
Nem lehet,hogy sokat vársz tőlük?
A nagyszülőkkel elég nehéz.Az én egyik nagymamám pl. a karácsonyi ajándékait bontatlanul vitte haza,és utána pát nap múlva hívott,hogy mennyire tetszik neki a cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!