Milyen ajándéknak örülnének a 80 éven túli nagyszüleim, ha már igazából semminek nem örülnek és azt mondják, "minek az már nekünk"?
Figyelt kérdés
2008. júl. 4. 10:31
1/9 anonim válasza:
Milyen alkalomból? Minenképpen valami olyat szoktam keresni én a nagyimnak aminek hasznát veszi.Nem veszekkacatot pl gyertyát, vázát stb... Pl ha eltörik vagy veszik valami azt pótolom,illetve egy egy ruhadarabot.
2/9 anonim válasza:
Szia! Esetleg hintaszéknek. De lehet, hogy jobban értékelnék, ha több időt töltenél velük, vagy elvinnéd őket autóval a Skanzenba vagy más falumúzeumba. Lehet, hogy butaságnak hangzik, de a családunkban pl. egy új jövevény híre teljesen felvillanyozza a nagyszülőket.
3/9 anonim válasza:
Saját készítésű tortának vagy likörnek, neten nagyon klassz receptek vannak!
4/9 anonim válasza:
Nem tudom mennyire kertészkedősek, de pl a nagyim imádja a virágokat, mindig cserepes virágokat veszek neki. A nagypapám öreg fejjel kapott rá a keresztrejtvényekre, minden alkalomra rejtvényújság előfizetést, rejtfényfejtők kislexikonát stb. ilyenekt kap :) Olyasmit keress nekik, ami elfoglaltságot ad - ha van valami hobbijuk, akkor mindenképp azzal kapcsolatosat szerintem.
5/9 anonim válasza:
Egy fotóalbum a családról? Nagyszüleim imádják nézegetni.
6/9 anonim válasza:
Egyik házassági évfordulójukra a család összefogott és csináltunk egy nagy családfát. Mindenkiről gyűjtöttünk képeket, és egy nagyon nagy papírra felragasztgattuk családfa-struktúrában, úgy, hogy legfölül volt a papus-mamus, onnan ágaztak le a gyerekek, unokák stb. Szép leveleket, virágokat, indákat is rajzoltunk rá, végül bekereteztettük, és most kint van nekik a falon.
Nagyon örültek neki, sokat nézegetik - azért jó, mert ilyen korban (90 fölött) már sokszor keverik a neveket, és így puskázhatnak is egy kicsit :D De tényleg nagyon örültek neki, és nekünk is egy élmény volt elkészíteni.
7/9 anonim válasza:
A hasonló gondolkodásmódú nagymamámnak én mindig valami finom csokit viszek, arra is szabódik, hogy "Nem kellett volna!", de azért szép lassan elmajszolja, így azért tudom, hogy örült neki.
8/9 anonim válasza:
Vagy keress olyan zenéket ami a fiatal korukban sláger volt annak is nagyon szoktak örülni.
9/9 anonim válasza:
Nektek örülnek, és ha lehet a bizalmatoknak.Az ajándéknak /ha egyáltalán visztek6 nem az ára számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!