Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy (majdnem)...

Miért van az, hogy (majdnem) mindenki kihasználja, hogy jószívű vagyok?

Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 14:37
 1/3 anonim válasza:
mert hagyod magad?
2012. júl. 31. 14:44
 2/3 anonim ***** válasza:
meg kell találni az egészséges egyensúlyt a köcsögség és a jószivűsg között.nem szabad mindig mindent magadra vállalni,mert tényleg kihasználják.ilyen voltam én is,de leszoktam róla,mert mindig hozzám jöttek,ha valami kellett.és ha nem adtam,vagy nem tettem meg amire kértek,rám fogták hogy de genyó lettem.és egy jó nagy vigyorral a számon meg egy "tudom és akkor mi van?" mondattal el volt intézve. :D amihez kedved van,csináld de amihez nincs azt ne.ennyi a dolog lényege.
2012. júl. 31. 16:14
 3/3 beglerbég ***** válasza:
Nekem van erre egy egyszeru szabalyom. Ha nem baratomon segitek, akkor csak egyszer vagyok hajlando segiteni. Ha az illeto megkoszoni es bekiben hagy, akkor egy ido utan ujra segitek. Ha tovabb maceral, akkor aszondom "Csak egyszer volt Budan kutyavasar!" :)
2012. júl. 31. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!