Régebben nem volt gond, hogy mindenki szabadon becigizett ahová belépett?
Figyelt kérdés
nézem itt a Columbot és ez a pali akárhova bemegy azt telefüstöli bárki házát xD ez régen tehát úgy volt h bementél akárhová és telecigizhetted egy idegen házát mondjuk? xD2012. júl. 20. 12:04
1/7 anonim válasza:
A nyolcvanas évek előtt a dohányzás káros hatása nem volt annyira felkapott téma, főleg a dohánycégek befolyása miatt. Akkoriban is gondolom sokakat zavart a füst, de elfogadottabb volt. A padlóra hamuzni pofátlanság, mert kiégeti, de a füstöt kicsit jobban tolerálták, mint ma. (Ha nem fújta valaki a másik képébe.)
2/7 anonim válasza:
Azért régen is az illem része volt, hogy megkérdezték, rágyújthatok-e. De nem volt akkora probléma belőle.
Ha megnézel egy nagyon régi tévéműsort (pl. 60-as évek), ott füstöltek a stúdióban lazán a beszélgetők.
3/7 anonim válasza:
láttam múltkor columbonak leesett a hamu a szivarról xd
4/7 anonim válasza:
"láttam múltkor columbonak leesett a hamu a szivarról"
Volt is párszor, hogy csúnyán néztek rá, vagy a kezébe nyomtak egy hamutálat. :DD
5/7 anonim válasza:
Régen csak a szag volt az szerintem,ami miatt problémáztak rajta,de mióta tudjuk,hogy jóval károsabb azokra nézve is,akik nem aktív dohányosok, megváltozott a helyzet.
6/7 A kérdező kommentje:
"láttam múltkor columbonak leesett a hamu a szivarról xd"
én még nem láttam de majd figyelni fogom XDDDDD
2012. júl. 20. 14:31
7/7 anonim válasza:
Emlékszem, egyszer lehamuzott a szőnyegre, rászóltak, ő nem győzött elnézést kérni, aztán ment tovább és ugyanúgy hadonászott az égő szivarjával. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!